Revell Graafmachine adventskalender 2023

De Revell Graafmachine adventskalender 2023 is een speciaal bouwpakket dat wordt aangeboden door het merk Revell. Deze adventskalender is ontworpen voor liefhebbers van bouw- en constructiemodellen. Elke dag bouw je jouw eigen graafmachine verder op. Je begint hiermee op 1 december en op 24 december heb je je eigen graafmachine-model gebouwd. 

Voor volwassen en kinderen die interesse hebben in modelbouw, techniek en constructie, is de Revell Graafmachine adventskalender geschikt. Dit bouwpakket biedt een leuke en interactieve manier om de tijd tot Kerstmis door te brengen. Hij is te bestellen bij bol.com*, Amazon* en Conrad* voor de prijs van € 32,99. Voor wie haal jij de Revell Graafmachine adventskalender 2023 in huis?

Bekijk de Revell adventskalenders op bol.com*

Wat zit er in de Graafmachine adventskalender?

De graafmachine, die is uitgerust met een hydraulisch gestuurde arm, bestaat uit 130 onderdelen. Gedurende meerdere dagen wordt stap voor stap een machine samengesteld door de onderdelen eenvoudigweg in elkaar te zetten. Iedere stap wordt makkelijk uitgelegd. Bijzonder aan deze graafmachine is dat de graafarm en bak in drie verschillende richtingen kunnen bewegen.

Bovendien beschikt hij over een mechanische kettingaandrijving en een zwenkbare opbouw. Je kunt er na het bouwen dus ook echt mee spelen als je dat wilt. Maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om hem als decoratiestuk te gebruiken.

Kenmerken van de Revell Graafmachine Adventskalender 2023

  • 130 Onderdelen: Een uitgebreid bouwpakket om je technische vaardigheden te testen.
  • Hydraulisch gestuurde arm: Een realistisch model met bewegende delen.
  • Duidelijke instructies: Elke bouwstap wordt eenvoudig en duidelijk uitgelegd.
  • Geschikt voor verschillende leeftijden: Ontworpen voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar, maar ook leuk voor oudere kinderen en volwassenen.
  • Alles inbegrepen: Alle benodigde gereedschappen worden meegeleverd, dus je kunt meteen aan de slag.
Adventskalender Revell graafmachine
Adventskalender Revell graafmachine

Voor wie is deze Revell kerstkalender geschikt?

De hydraulische graafmachine van Revell Engineers is ontworpen voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar, maar kan uiteraard ook door oudere kinderen en volwassenen gebouwd worden. Hij is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Doordat je deze hydraulische graafmachine helemaal zelf bouwt, leer je een heleboel. Alle noodzakelijke gereedschappen worden meegeleverd. Hierdoor beleeft iedereen techniek op een unieke manier!

Revell Graafmachine adventskalender 2023 kopen

Ben jij van plan om de Revell Graafmachine adventskalender 2023 te kopen? Deze unieke adventskalender biedt niet alleen dagelijkse verrassingen, maar ook een ontzettend leuke bouwervaring. Of je nu een ervaren modelbouwer bent of juist net begint, deze kalender is voor iedereen leuk. Je bestelt hem eenvoudig online via bol.com*, Amazon* en Conrad* voor 32,99 eurp. Voor wie ga jij de Revell Graafmachine adventskalender 2023 in huis halen.

Bekijk de Revell adventskalenders op bol.com*