Invisibobble adventskalender 2023

De Invisibobble adventskalender 2023 is een speciale kerstkalender die is samengesteld voor de decembermaand. Dit pakket is gevuld met 24 verrassingen uit het assortiment van Invisibobble. Hierbij kun je denken aan de vele verschillende haaraccessoires die het merk verkoopt. Hiermee kom jij altijd goed voor de dag.

De adventskalender is bedoeld om af te tellen naar Kerstmis en biedt dagelijks een nieuwe verrassing voor haarverzorging en styling. Invisibobble staat bekend om zijn innovatieve elastische haarelastiekjes en andere haaraccessoires die comfortabel zijn en minder schade aan het haar veroorzaken. Deze adventskalender is een leuke manier om jezelf of iemand anders te verwennen tijdens de feestdagen. Wie maak jij blij met de Invisibobble adventskalender 2023?

Bekijk de Invisibobble kalender

invisibobble Adventskalender 2023

De haaraccessoires adventskalender

De Invisibobble adventskalender is het ideale geschenkpakket voor iedereen die graag haarelastieken gebruikt. De kalender zit namelijk gevuld met 24 ontzettend leuke Invisibobble haaraccessoires, waaronder een aantal producten die exclusief zijn geselecteerd hiervoor. Invisibobble staat bekend om zijn hoge kwaliteit haarproducten die het haar niet beschadigen. Dit is terug te zien in de producten binnen de kalender. Elk item is gemaakt van duurzame en haarvriendelijke materialen.

Of je nu krullend, steil, dik of dun haar hebt, de Invisibobble producten in deze kalender zijn geschikt voor alle haartypes. Het is dan ook een perfect cadeau voor zowel meisjes als vrouwen die graag haarelastieken gebruiken.

Adventskalender Invisibobble
Adventskalender Invisibobble

Inhoud haar verzorging adventskalender van Invisibobble

Binnen de kalender vind je niet alleen de klassieke Invisibobble elastiekjes, maar ook scrunchies, een volumizer en andere trendy haaraccessoires. Deze verscheidenheid zorgt ervoor dat er voor elke haarstijl wel iets passends te vinden is. Extra leuk is dat er zelfs twee sprunchies zijn toegevoegd die exclusief voor deze aftelkalender zijn gemaakt.

  • 7x originele haarspiraal
  • 4x Slim haarspiraal
  • 1x Power haarspiraal
  • 4x Sprunchie Origineel
  • 4x Sprunchie Slim
  • 1x Hairhalo haarband
  • 1x Volumizer paardenstaart tool
  • 1x Slaapmasker
  • 1x Katoenen tas
Invisibobble advent 2023
Invisibobble advent 2023

Invisibobble adventskalender 2023 kopen

Wil jij de Invisibobble adventskalender 2023 kopen? In deze speciaal ontworpen kalender zitten 24 verrassende haaraccessoires verstopt. Hiermee kun je vanaf 1 december tot aan de kerst elke dag een nieuwe look creëren. Van hun iconische spiraalvormige haarelastieken tot sprunchies, het is een must-have voor elke liefhebber van haarstyling.

Zorg dat je er op tijd bij bent, want de voorraad is beperkt en de vraag is hoog. Dit jaar kan je jouw decembermaand extra feestelijk maken en je haar laten stralen als nooit tevoren! Bestellen kan via bol.com*, Amazon* of Boozyshop. Wie maak jij blij met de Invisibobble adventskalender 2023?

Bekijk de Invisibobble kalender

invisibobble Adventskalender 2023