The Office Funko Pop adventskalender 2021

The Office Funko Pop adventskalender 2021 is vanaf nu te koop. Alle seizoenen van The Office staan sinds kort op Netflix. Ben jij onder de indruk geraakt van de serie of was je dat altijd al? Dan heeft Funko Pop de ideale adventskalender voor jou gelanceerd. Naast de Harry Potter en Pokémon adventskalender is dit jaar namelijk ook een The Office Funko Pop adventskalender gepresenteerd. Je bestelt deze kalende voor de prijs van 64,99 euro bij Zavvi*. Maar let op, OP=OP en aangezien de Funko Pop adventskalenders aardig populair zijn, kan hij binnen no time zijn uitverkocht.

Lees ook alles over de Funko Pop adventskalenders 2022.

Bekijk de The Office Funko Pop adventskalender op Zavvi*

The Office Funko Pop!

Funko Pop! doet ieder jaar zijn best om verschillende adventskalenders op de markt te brengen. Vorig jaar was dat onder meer een Harry Potter en een Fortnite adventskalender. Dit jaar is dat naast een Harry Potter, Pokémon en Five Nights at Freddy’s ook een The Office adventskalender. Ben jij dol op de serie die tussen 2005 en 2013 liep en in totaal 188 afleveringen kreeg? Dan is dit de perfecte kans om een adventskalender in huis te halen die echt goed bij je past.

Denk terug aan een aantal van jouw favoriete karakters en verzamel een aantal van je favoriete herinneringen en collega’s van The Office. Extra leuk is dat je bij deze Funko Pop adventskalender ook niet weet welk personage je tevoorschijn haalt. Ieder jaar wordt er namelijk alles aan gedaan om te voorkomen dat de inhoud van tevoren lekt. Dus misschien haal je wel Dwight of Jim of een van de andere karakters uit de serie tevoorschijn.

  • Funko Pop! adventskalender met The Office als thema
  • Verzamel je favoriete karakters uit The Office als kleine Funko poppetjes
  • De poppetjes zijn tussen de 1,5 en 2,25 inch groot

The Office Funko Pop adventskalender 2021

De Funko Pop! adventskalender van The Office bestel je nu eenvoudig via Zavvi*. De kalender wordt daar verkocht voor de prijs van 64,99 euro. De kalender wordt vanaf november uitgeleverd, maar wees er snel bij want OP = OP. Wie de kalender bestelt, zal wel rekening moeten houden met verzendkosten. Die bedragen 2,99 euro voor standaard verzending en 5,99 euro voor verzending met tracking.

Bekijk de The Office Funko Pop adventskalender op Zavvi*

The Office Funko Pop adventskalender 2021

Leave a Comment