Gezonde adventskalender voor kinderen

Gezonde adventskalender voor kinderen kopen? Wil jij dat jouw zoon of dochter op een leuke en verantwoorde manier af kan tellen naar de feestdagen, dan hebben wij de perfecte kalender voor je gevonden. Op Amazon* biedt de Freche Freunde Store, ook wel bekend als de brutale vrienden winkel, dit jaar een kalender aan met gezonde snacks voor kinderen. Denk daarbij biologische kindersnacks zonder toegevoegde suikers.

Bekijk de gezonde adventskalender op Amazon*

Gezonde adventskalender voor kinderen kopen

Adventskalenders zijn niet altijd even gezond. Daar hoef je je bij deze gezonde kinderen adventskalender echter geen zorgen om te maken. De kalender is gevuld met alleen maar gezonde snacks waar kinderen dol op zullen zijn. Zo vind je in deze super leuke adventskalender voor kinderen onder meer fruitchips, knijpzakjes met fruitsmaak en gezonde repen. Iedere dag tovert jouw zoon of dochter een heerlijke verrassing tevoorschijn.

Extra leuk is dat er ook zeker gedacht is aan de verpakkingen van de snacks. Zo vind je op alle verpakkingen vrolijke fruitstukjes terug. Daarnaast krijg je ook extra’s meegeleverd zoals tatoeages, plakoogjes en een koekjesvorm. Voor wie op zoek is naar een gezonde adventskalender voor kinderen raden wij dan ook absoluut deze Freche Freunde adventskalender aan.

Gezonde adventskalender kopen

De gezonde adventskalender voor kinderen is per direct te koop via Amazon*. De kalender met 24 overheerlijke gezonde snacks wordt alleen verkocht bij de Duitse variant van de webgigant, maar dat mag de pret niet deren. Desondanks bestel je hem namelijk gewoon eenvoudig in Nederland tegen een kleine vergoeding voor de bezorging. Voor wie koop jij de gezonde adventskalender voor kinderen?

Bekijk de gezonde adventskalender op Amazon*

Leave a Comment