Dalgona Koreaanse snoep adventskalender

De Dalgona Koreaanse snoep adventskalender is de perfecte adventskalender voor wie fan is geworden van Squid Game. De Dalgona adventskalender is namelijk de manier om kennis te maken met Koreaans snoep. Extra leuk aan deze kalender is dat je hem zelf nog in elkaar moet zetten. Zo bepaal je dus zelf welke verrassing geopend wordt op welke dag en kun je leuke extraatjes toevoegen aan de kalender zoals leuke tekstjes of andere verrassingen. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over de Dalgona Koreaanse snoep adventskalender inclusief prijs en inhoud.

Bekijk de Koreaanse snoep adventskalender op Amazon*

Dalgona Koreaanse snoep adventskalender

Squid Game is op Netflix uitgegroeid tot een groot succes. In de serie maakten we kennis met honeycomb koekjes waar deelnemers van het spel een vorm uit moesten krijgen zonder dat het koekje kapot zou gaan. Deze koekjes worden ook wel Dalgona Candy genoemd. Toch blijkt Dalgona niet begonnen te zijn door het succes van Squid Game. Al langer kun je op Amazon* een Dalgona box kopen met twintig Koreaanse lekkernijen om kennis te maken met de snacks en specialiteiten uit Zuid-Korea. Daar is dit jaar ook de Dalgona Koreaanse snoep adventskalender bijgekomen.

Deze Dalgona Koreaanse snoep adventskalender is een snoep adventskalender waarin maar liefst 46 snoepjes terug te vinden zijn. Het gaat om in totaal dertien verschillende soorten. Daarnaast krijg je er ook een biscuit cake bijgeleverd. Het is aan jou om deze kalender vervolgens zelf vorm te geven. Je krijgt kerststickers, informatiekaarten over de snoepjes en 24 papieren zakjes meegeleverd. Jij bepaalt welke snacks in welk zakje terug te vinden zijn. Daarnaast kun je de zakjes natuurlijk nog extra vullen met leuke tekstjes, cadeautjes of bijvoorbeeld foto’s.

Koreaanse snoep adventskalender kopen

Ben jij overtuigd van deze Dalgona Koreaanse snoep adventskalender? Dan bestel je deze kalender nu via de Duitse Amazon*. De kalender is helaas niet in Nederland te koop, maar wordt vanuit Duitsland voor een kleine vergoeding ook naar Nederland gestuurd. Ga jij voor deze overheerlijke Dalgona Koreaanse snoep adventskalender?

Bekijk de Koreaanse snoep adventskalender op Amazon*

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!

Leave a Comment