Porsche adventskalender 2022

De Porsche adventskalender is weer volop verkrijgbaar. Deze is hartstikke leuk als je graag aan de slag gaat om je eigen auto in elkaar te zetten. Hij is perfect voor fans van het Duitse automerk en autoliefhebbers in het algemeen. In de kerstkalender vind je alle onderdelen die je nodig hebt om je eigen miniatuurwagen te bouwen. Inmiddels zijn er verschillende soorten verkrijgbaar. De kans is dus aanwezig dat jouw favoriete type er tussen zit. Om je op weg te helpen vind je hier een overzicht van de beschikbare Porsche adventskalenders in 2022.

Tip van ons: Door kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Bij kleine kinderen is het aangeraden om de Porsche adventskalender samen met een volwassene te openen en in elkaar te zetten.

Bekijk de Porsche adventskalenders op bol.com*

De leukste Porsche adventskalenders op een rijtje

Wie dit jaar me een Porsche adventskalender wil aftellen naar Kerstmis, heeft keuze uit heel wat verschillende opties. Zo maakt het niet uit of je fan bent van de Porsche 911, de Porsche 356 of liever je eigen Porsche Taycan in elkaar zet. De Porsche adventskalender werkt als volgt: Je start op 1 december met het openen van een vakje.

Op die dag haal je het eerste onderdeel van jouw eigen auto tevoorschijn. Daarna haal je iedere dag een nieuw onderdeel tevoorschijn uit de auto adventskalender. Iedere dacht kun je de Porsche dus verder in elkaar zetten tot hij op kerstavond helemaal in elkaar staat en zelfs kan rijden! Hieronder een overzicht van de Porsche adventskalender 2022.

Franzis Porsche 911 adventskalender groen

De eerste adventskalender uit de lijst is diegene van de Porsche 911. Er is bijna geen betere manier om de lijst te beginnen met deze legendarische wagen. De slogan van dit leuke bouwpakket is niet voor niets: ‘Beleef de legende!’ Volg in 24 dagen de juiste stappen en je bouwt je eigen high-quality Porsche 911. Met dit exemplaar kies je voor de iconische groene Ierse versie. Kruip in de rol van automonteur en volg alle stappen van het bouwproces in het meegeleverde boek. Het leuke is de meegeleverde geluidsmodule, waardoor je de echte Porsche ervaring beleeft.

Franzis Porsche 911 adventskalender rood

Voor veel mensen hoort een sportwagen rood te zijn. Geldt dat ook voor jou? Dan is dit d’e adventskalender van Porsche die je zoekt. Hierin vind je namelijk het allerleukste bouwpakket om je eigen Porsche 911 schaalmodel te monteren. Niet alleen leuk voor autoliefhebbers, maar ook voor automonteurs.

Franzis Porsche Carrera RS adventskalender

Houd jij meer van snelheid onder de kont? Dan is de Porsche Carrera RS hetgeen waar je naar zoekt. Ook deze sportauto maakt onderdeel uit van de 911-serie. Het is een prachtig model. Met een schaal van 1:24 is deze groter dan de andere modellen. De auto wordt verscheept in 24 verschillende dozen. Het is de bedoeling dat je vanaf december iedere dag eentje opent. Uiteindelijk heb je dan op kerstavond je auto compleet en in elkaar staan. Ben of ken jij de monteur die hem in elkaar kan zetten?

Porsche Oldtimer-Traktor Adventskalender

De Porsche Oldtimer-Traktor Adventskalender is redelijk uniek in zijn soort. Niet omdat het een bouwpakket is, want daar heeft Porsche er wel mee van. Nee, we hebben het dan over het feit dat we een tractor kunnen gaan bouwen. In 24 stappen zet jij je eigen landbouwvoertuig in elkaar. En na de montage geef je hem een mooi plekje in huis.

Porsche 911 Turbo adventskalender

Het aanbod aan 911 adventskalenders van Porsche  is niet compleet zonder de 911 Turbo. Deze lime groene wagen springt direct in het oog in iedere collectie. Gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor deze bouwset geschikt is voor jong en oud. Iedere Porsche liefhebber wordt hier blij van.

Revell Adventskalender Porsche 911 Carrera 3.2 Coupé

We blijven nog heel even bij de Porsche 911. Nu gaat het echter over de Carrera 3.2 Coupé. Dit is een immens leuke adventskalender die meer biedt dan alleen een bouwpakket. Dit is namelijk een modelbouwpakket die je niet alleen monteert, maar ook moet lijmen en schilderen. Wachten op de kerstdagen was nog nooit zo ontspannend. 

Revell Adventskalender Porsche 356 B Coupé

Revell heeft het niet gehouden bij de Porsche 911, maar heeft geprobeerd voor meer variatie te zorgen. Dat doen ze met deze Porsche 356 adventskalender. Dit model zet je in 24 stappen in elkaar en geef je zelf een mooi kleurtje. Veel mensen kiezen voor de iconische rode kleur, maar je kunt hem ook altijd grijs of zwart maken, precies zoals jij wilt.

Carrera Adventskalender Porsche 911 RSR bouwpakket

Bijna ieder kind heeft wel iets van Carrera (gehad). Het merk, dat gespecialiseerd is in racebanen en RC speelgoed, speelt hier goed op in met de Porsche adventskalender. Hierbij hebben ze zich laten inspireren door de 911-serie. Daar is dit kindvriendelijke bouwpakket uit voort gekomen. 

Porsche Taycan adventskalender

In de categorie Porsche adventskalenders vind je voor ieder wat wils. Zo is ook deze exclusieve Porsche Taycan adventskalender te koop. Hiermee zet je jouw eigen Taycan in elkaar. Voor de auto is gekozen voor de kleur Frozen Blue. Extra leuk is dat de verlichting van de auto het ook daadwerkelijk doet! Super leuk dus om mee af te tellen naar Kerstmis voor zowel kinderen als volwassenen.

Bouw jouw eigen Porsche Lola T70

Tot slot laten we je graag deze Porsche Lola T70 adventskalender zien van Carrera. Zo bouw je dus jouw eigen race-auto in schaal 1:24. De kleur van de auto bepaal je zelf en ook voor de carrosserie kun je kiezen uit twee kleuren: rood-metallic of wit. Deze kalender is dan ook de perfecte keuze voor wie dol is op de Lola T70.