SIX Sieraden adventskalender 2022

Sieraden adventskalender kopen? Dit jaar is SIX op de markt gekomen met verschillende kalenders om mee af te tellen naar de feestdagen. De kalenders hebben allen een ander design en ook de inhoud blijkt verschillend. In alle kalenders vind je in ieder geval oorbellen, armbanden en kettingen. Met een prijs van nog geen 25 euro zijn deze sieraden adventskalenders wat ons betreft de perfecte adventskalender voor vrouwen en meisjes die hun sieraden-verzameling willen uitbreiden. De sieraden zijn zowel goud- als zilverkleurig.

Six sieraden adventskalender 2022

Sieraden adventskalenders 2022

De SIX adventskalender met sneeuwvlokdesign is dit jaar gevuld met 24 prachtige sieraden. Met de kalender tel je op een leuke manier af naar de feestdagen. Je begint op 1 december met het openen van een vakje en uiteindelijk op 24 december heb je alle cadeautjes tevoorschijn getoverd. Tot de inhoud behoren dit jaar zestien paar oorbellen, vier armbanden en vier kettingen. Qua vormen zitten er dit jaar in deze kalender onder meer hartjes, maantjes, sterren en nog veel meer. De waarde van de sieraden bedraagt rond de 85 euro.

SIX sieraden sneeuwvlok

SIX ijsbeer adventskalender

Een andere adventskalender van SIX dit jaar is de variant met een ijsbeer. Op de kalender staat op de voorkant de tekst 'It's Cold Outside' en op de kop van de ijsbeer zit een cadeautje. Voor de kalender zijn de kleuren roze en goud gebruikt. In de kalender zitten vier armbanden, vier kettingen en zestien oorbellen verstopt. Daarbij onder meer een paar knopjes, een hartjesketting en een vogelarmband. De inhoud van de kalender heeft een waarde van 85 euro.

SIX sieraden ijsbeer

SIX Rendier adventskalender

Een sieraden adventskalender van SIX die goed onder de kerstboom past, is de variant met een rendier op de voorkant. Deze kalender heeft de kleur wijnrood meegekregen en geeft je meteen een kerst-feeling. Wat de kalender extra leuk maakt, is de inhoud. De rendier kalender is de enige kalender waarin je ook vier ringen tegenkomt. Daarnaast zitten er 12 oorbellen en acht armbanden/kettingen in. Tot de sieraden behoren onder meer kerstmannetjes, kerstbomen, kerstmutsjes en sneeuwvlokjes. De totale waarde bedraagt 85 euro.

SIX Sieraden rendier

SIX sieraden adventskalender Baby It's Cold Outside

De laatste SIX sieraden adventskalender 2022 is een variant met de tekst 'Baby It's Cold Outside' erop. Op de kalender staat een sneeuwhaas afgebeeld. Tot de inhoud van de kalender behoren zestien verschillende paar oorbellen, vier armbanden en vier kettingen. De waarde van de kalender bedraagt 85 euro. De sieraden verschillen van ontwerpen van sterretjes tot aan maantjes, van knopjes tot aan staafjes. De sieraden zijn zowel goud- als zilverkleurig.

SIX sieraden adventskalender Baby It's Cold