PEZ adventskalender 2021

De PEZ adventskalender 2021 is nu ook vanuit Nederland te bestellen. Ben jij nog op zoek naar een snoep adventskalender? Dan willen we jullie deze PEZ adventskalender absoluut niet onthouden. PEZ werd in 1927 opgericht en heeft sindsdien al heel wat bekende figuurtjes voorzien van een eigen dispenser. Denk bijvoorbeeld aan alle Disney-figuren. Met deze PEZ adventskalender kun je vijf Kerstmis PEZ figuren verzamelen. Een daarvan is uitsluitend in de adventskalender te vinden. Je bestelt hem via Amazon*. In dit artikel vertellen we je alles over de PEZ adventskalender 2021.

Bekijk de PEZ adventskalender op Amazon*

PEZ adventskalender 2021

De PEZ adventskalender 2021 is verschenen. Handelshaus Huber-Koelle staat al bekend om zijn Pringles chips adventskalender, maar daar komt dit jaar een andere erg leuke adventskalender bij. Deze PEZ adventskalender bevat vijf PEZ figuren die volledig in kerstsfeer zijn gebracht. Denk aan een rendier, sneeuwpop en kerstman. Daarnaast zit er ook één speciale editie PEZ in de adventskalender verstopt die je alleen met deze kalender in huis kunt halen.

Daarnaast zitten in de kalender zeventien pakjes PEZ snoepjes verstopt voor in de dispenser en twee rolletjes PEZ dextrose. Voor het design van de kalender is gekozen voor een ware kerstspektakel. Met een lachende kerstman, een kerstboom en een rendier. Ook zie je op de voorkant alvast de eerste twee PEZ verrassingen staan.

PEZ adventskalender kopen

We hebben er even op moeten wachten, maar inmiddels hebben we een manier gevonden om de PEZ adventskalender 2021 naar Nederland te krijgen. Je bestelt hem nu namelijk via de Duitse Amazon*. Daar wordt wel een kleine vergoeding gerekend voor verzending naar Nederland. Kies jij voor deze uiterst sfeervolle PEZ adventskalender 2021?

Bekijk de PEZ adventskalender op Amazon*

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!