Notino adventskalender 2023

Ken jij de Notino adventskalender 2023 al? De online webwinkel staat bekend om de verkoop van parfums en cosmetica, maar is dit jaar ook met een eigen aftelkalender op de markt gekomen. De Notino adventskalender is een van de beauty adventskalenders die dit jaar te koop is.

De kalender is voorzien van een prachtig roze/rood design, maar het belangrijkste is natuurlijk de inhoud. Dit jaar betaal je 80 euro voor de exclusieve aftelkalender van Notino, terwijl de inhoud een waarde heeft van ruim 130 euro. We vertellen je in dit artikel alles over de Notino adventskalender 2023.

Bekijk de Notino advent calendar*

Review Notino adventskalender

Notino heeft dit jaar zijn eigen adventskalender uitgebracht. De online webshop vindt het belangrijk dat schoonheid voor iedereen bereikbaar is. Daarom vind je in de webshop dan ook parfums en cosmetica tegen betaalbare prijzen. Dit jaar is daar ook een zogenaamde multi-brand adventskalender bijgekomen. Dat houdt in dat je in de kalender producten tegenkomt van verschillende merken.

Notino heeft gekozen voor make-up en verzorgingsproducten. Zo vind je onder meer mascara, eyeliner, oogschaduwpalet en verschillende serums terug. Deze zijn afkomstig van merken als Yves Rocher, Essence, Kneipp en Catrice. Al met al een flinke verscheidenheid aan merken en producten en daar scoort Notino bij ons punten mee!

Notino Advent Calendar Close Up

Pluspunten en minpunten

Pluspunten

  • ✅ Zeer betaalbare multi-brand adventskalender.
  • ✅ Je bespaart ruim 50 euro ten opzichte van losse aanschaf.
  • ✅ Leuke manier om kennis te maken met nieuwe producten én merken.

Minpunten

Het design

De Notino adventskalender 2023 zit in een grote rood/roze doos met op de deksel een aantal dagen van de maand december. Zodra je de deksel van de doos afhaalt, kom je verschillende kleinere doosjes tegen. Deze doosjes hebben allemaal hetzelfde prachtige design als de grote doos. Daarbij is Notino zo slim geweest om aan één kant van de kleine doosjes een opening te maken, zodat je de verrassing van de dag makkelijk tevoorschijn haalt.

De inhoud

De adventskalender van Notino is een zogenaamde 24 dagen adventskalender. Dat betekent dat het aftellen op 1 december start en op 24 december klaar is. In de aanloop naar Kerstmis haal je maar liefst 24 cosmetische verrassingen tevoorschijn. Denk daarbij aan zowel verzorgingsproducten als aan make-up.

Notino heeft de complete inhoud van zijn aftelkalender al verklapt. Zo vind je onder meer een oogschaduwpalet, nagellak, blush, eyeliner, mascara, highlighter en verschillende olie en serums in de kalender terug. Een aantal van de meest bekende merken zijn:

  • Rimmel
  • Essence
  • Nivea
  • Yves Rocher
  • Labello
  • Kneipp
  • Catrice
Notino adventskalender inhoud

Notino adventskalender 2023 kopen

De Notino adventskalender wordt dit jaar exclusief verkocht via de officiële website van Notino. De prijs bedraagt 80 euro, terwijl de inhoud een waarde heeft van meer dan 130 euro. Wacht echter niet te lang met bestellen, want we verwachten dat het niet lang gaat duren tot deze beauty adventskalender volledig is uitverkocht

Wie de kalender online bestelt, kan rekenen op gratis bezorgkosten. Wel kun je ervoor kiezen om jouw bestelling ecologisch te verpakken om zo het milieu een handje te helpen. Hiervoor wordt één euro extra in rekening gebracht. Deze optie is echter niet verplicht.

Bekijk de Notino advent calendar*

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!