Yves Rocher adventskalender 2023

De Yves Rocher adventskalender 2023 is dit jaar feestelijker dan ooit tevoren. Wie deze beauty adventskalender dit jaar in huis haalt, kan rekenen op een aftelkalender met een mooi design. Niet voor niets is de kalender volgens Yves Rocher bezaaid met een prachtige decoratie.

Naast het prachtige uiterlijk van de adventskalender Yves Rocher 2023 zijn we ook onder de indruk van de inhoud. De kalender bevat liefst 24 verrassingen van het merk. Daarmee is het een leuke kalender voor advent om kennis te maken met producten van Yves Rocher. Je bestelt hem dit jaar exclusief via de officiële website van Yves Rocher.

Bekijk de Yves Rocher aftelkalender

Hoe ziet de adventskalender Yves Rocher 2023 er uit?

Het design van adventskalender Yves Rocher 2023 is dit jaar indrukwekkend. Op de voorkant gebeurt zoveel, dat je je afvraagt waar je moet beginnen met beschrijven. Wat meteen opvalt, zijn de gouden, rode en blauwe kleuren op de doos. De opdruk doet ons vanwege de planten en bladeren direct denken aan rust en natuur.

Zodra je de doos openklapt, neem je een kijkje in de tuin van Yves Rocher. Binnenin loopt het prachtige design van de voorkant namelijk verder. Alle 24 doosjes zien er dan ook mooi uit. Maar wat mag je precies verwachten van de inhoud van de Yves Rocher adventskalender 2023? We leggen het je graag uit.

Yves Rocher adventskalender
Yves Rocher adventskalender

Wat zit erin de Yves Rocher kalender?

Voor zijn eigen adventskalender heeft Yves Rocher uitsluitend gekozen voor producten van eigen merk. In alle gevallen gaat het om heerlijke verzorgingsproducten. Denk aan verzorging voor gezicht, lichaam en haar. Daarnaast is er ook make-up en parfum toegevoegd aan de inhoud van deze aftelkalender. Zo vind je dan ook alle must-haves van het merk terug in een prachtige kerstkalender.

  • De Yves Rocher adventskalender 2023 is volledig gevuld met producten van het merk.
  • Gevuld met producten als make-up, parfum, douchegel, shampoo en nog veel meer.
  • Dit jaar voorzien van een prachtig design.
Adventskalender Yves Rocher
Adventskalender Yves Rocher

Adventskalender 2023 Yves Rocher kopen

De adventskalender 2022 Yves Rocher is per direct te bestellen via de officiële website van Yves Rocher. De kalender is daar nu exclusief te bestellen voor 44,99 euro. De inhoud van de kalender heeft een waarde van maar liefst 110 euro. We raden je echter wel aan om niet te lang te wachten, want voor je het weet is de Yves Rocher adventskalender 2023 volledig uitverkocht. Toch misgegrepen? Een leuk alternatief als goedkope beauty adventskalender is de Essence adventskalender.

Bekijk de Yves Rocher aftelkalender

Veelgestelde vragen over de Yves Rocher adventskalender 2023

Vanaf wanneer is de Yves Rocher adventskalender 2023 te koop?

De Yves Rocher adventskalender is sinds begin september 2023 te koop.

Wat zit er in de adventskalender Yves Rocher 2023?

De adventskalender Yves Rocher 2023 is volledig gevuld met producten van het merk zelf. Daarmee is het een leuke manier om kennis te maken met wat Yves Rocher te bieden heeft. Dit jaar is onder meer gekozen voor make-up, verzorgingsproducten en parfum.