Rituals adventskalender mannen 2023

De Rituals adventskalender mannen 2023 is een feit. Na het grote succes van de Rituals adventskalenders heeft het Nederlandse merk dit jaar voor het eerst ook een mannen adventskalender uitgebracht. Mannen hoeven het dan ook niet langer meer te doen met de unisex kerstkalenders, maar kunnen nu hun eigen variant in huis halen.

De adventskalender mannen Rituals is te koop voor 89,90 euro. Dat terwijl de inhoud een waarde heeft van maar liefst 171,95 euro. Je bespaart dan ook ruim 80 euro met deze exclusieve giftset. Wees er wel snel bij, want OP=OP. Bestellen kan bol.com*ICI Paris XL* en de Bijenkorf. Test jij dit jaar als een van de eerste de Rituals adventskalender mannen uit?

Bekijk de Rituals adventskalender op bol.com*

Wat is de Rituals adventskalender voor mannen?

De Rituals adventskalender voor mannen is gemaakt om mee af te tellen naar Kerstmis. December is doorgaans een erg drukke maand en om even aan alle drukte te ontsnappen en om op een ontspannen manier af te tellen naar de feestdagen, zijn de adventskalenders ontstaan. Al jarenlang lanceert Rituals verschillende adventskalenders die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Zo kom je verschillende producten tegen in de 2D, de Deluxe en de Premium kerstkalenders die net wat meer bedoeld zijn voor mannen. Denk aan de Homme- of Sportcollectie.

Dit jaar laat Rituals echter een wens van veel mannen (en stiekem ook van veel vrouwen) in vervulling gaan. De laatste jaren was het voor vrouwen vaak niet zo’n moeilijke opgave om een leuke adventskalender te vinden, maar voor mannen kan het een flinke uitdaging zijn. Zodra hij geen fan is van een bier adventskalender of eten adventskalender, werd de keuze al wat beperkter. Daar is nu verandering in gekomen. Zo koop je nu ook de Rituals adventskalender voor mannen.

Adventskalender mannen Rituals 2023
Adventskalender mannen Rituals 2023

Hoe werkt de 12 dagen mannen adventskalender van Rituals?

De mannen adventskalender van Rituals bestaat uit een grote doos waarin twaalf kleinere doosjes zitten. Maar hoe werkt dat nou precies? Deze kerstkalender van Rituals noemen we een twaalfdagen adventskalender. Met deze aftelkalenders gaat het er net iets anders aan toe dan we normaal gewend zijn. Aangezien je geen 24 cadeautjes hebt, moet je namelijk zelf bepalen op welke dag je start met aftellen.

Sommige mensen kiezen ervoor om te starten op 1 december en dan om de dag een cadeautje te openen, terwijl anderen op 13 december starten om zo tot en met kerstavond iedere dag een vakje te openen. Daarnaast zijn er ook mensen die deze kalender gebruiken om de ’twelve days of christmas’ mee te vieren. Zij openen het eerste vakje dan ook op 25 december en halen tot en met driekoningen een verrassing tevoorschijn. Het leuke is dan ook: Je bepaalt het helemaal zelf!

Wat zit er in de adventskalender mannen Rituals?

De adventskalender mannen Rituals bevat in totaal twaalf producten. In de kalender vind je alles wat je nodig hebt om er goed verzorgd uit te zien en om lekker te ruiken. Daarbij kan de kalender gezien worden als een giftbox waarin je zelfs vijf full-size producten vindt van Rituals. Tot de inhoud behoren onder meer geurstokjes, eau de parfum, shower gel, shampoo en scheerschuim. Dit is dan ook wat je onder meer van de Rituals adventskalender voor mannen mag verwachten:

  • Verschillende producten uit de Homme-collectie van Rituals met onder meer shave cream, shampoo en shower foam.
  • Verschillende producten uit de Sport-collectie met onder meer Cooling Shower Gel, Anti-Dryness Body Lotion én een autoparfum.
  • Homme L’Essentiel Eau de parfum.
  • Verwen jezelf met de meegeleverde magnesiumspray voor ontspanning.
Rituals adventskalender mannen inhoud
Rituals adventskalender mannen inhoud

Rituals adventskalender heren kopen met korting

De Rituals adventskalender heren is in 2023 voor het eerst te koop. Je bestelt de speciale aftelkalender nu voor 89,90 euro inclusief verzendkosten. Daarvoor krijg je een giftset terug met maar liefst vijf full-size producten en een aantal mini’s. Je bespaart dan ook meer dan 80 euro en dat is een zeer nette deal voor Rituals-producten.

De kalender is vanaf 11 september officieel te koop bij verschillende webwinkels. Wees er op tijd bij, want er is zolang gevraagd naar deze kalender dat het ons niks zou verbazen als hij in korte tijd volledig raakt uitverkocht. Je bestelt deze gloednieuwe adventskalender via bol.com*ICI Paris XL* en de Bijenkorf. Verras jij dit jaar iemand met de Rituals adventskalender mannen 2023?

Bekijk de Rituals adventskalender op bol.com*