LEGO City adventskalender 2020 (60268)

LEGO City adventskalender 2020 kopen? Ieder jaar komt LEGO op de markt met verschillende aftelkalenders. Net als vorig jaar heeft het bedrijf dit jaar gekozen voor de thema’s Harry Potter, Star Wars, Friends en City. De LEGO City kalender van dit jaar draagt setnummer 60268 en is een leuk cadeau voor iedereen die vijf jaar of ouder is. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het exemplaar van dit jaar.

Bekijk LEGO City op Bol.com*

LEGO City adventskalender 60268

De LEGO City adventskalender is ieder jaar een leuke manier voor jonge kinderen om mee af te tellen naar de feestdagen. Met dit exemplaar kunnen kinderen tenslotte creatief bezig zijn in aanloop naar de feestdagen. Vanaf 1 december halen ze 24 dagen lang iedere dag een leuke verrassing tevoorschijn.

Dat kan verschillen van een minifiguur tot aan verschillende voertuigen als auto’s, helikopters, boten en treinen. Daarnaast zijn er ook kerstachtige verrassingen meegeleverd zoals een kerstboom en cadeautje. Deze kunnen kinderen zelf in elkaar zetten en kunnen vervolgens gebruikt worden op de doos die je eenvoudig omklapt tot speelmat. Daarbij kunnen alle onderdelen ook gebruikt worden met andere LEGO sets.

Inhoud

  • Iedere dag een nieuwe verrassing in LEGO City thema
  • Geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar
  • 24 verrassingen met onder meer een kerstboom, de slee van de kerstman, auto’s en zes minifguren uit de tv-serie LEGO City Adventures. Met onder meer Wheelie verkleed als kerstman
  • De doos is een speelmat waarop je scenes uit de tv-serie kunt naspelen. Zo kunnen kinderen creatief aan de slag in aanloop naar Kerstmis.
  • In totaal vind je 342 LEGO blokjes in de adventskalender

LEGO City adventskalender 2020 kopen?

De LEGO City adventskalender wordt vanaf 1 september verkocht via Bol.com*, Amazon en de officiële website van LEGO*. Met zijn vroege release is deze aftelkalender ieder jaar een uiterst geschikt (vervroegd) Sinterklaascadeau. De verwachting is dat de kalender 29,99 euro of 34,99 euro gaat kosten. Voor wie koop jij dit jaar de LEGO City adventskalender 2020?

Bekijk LEGO City op Bol.com*

Bekijk het LEGO City assortiment op Amazon*

LEGO City achterkant

Leave a Comment