Land Rover Defender adventskalender modelbouw

De Land Rover Defender adventskalender modelbouw zorgt ervoor dat jij in aanloop naar Kerstmis jouw eigen auto in elkaar zet. Ben jij groot fan van deze Land Rover of ken jij iemand die geen genoeg kan krijgen van dit model? Dan is deze auto adventskalender een uiterst geschikte keuze. Het leuke aan deze aftelkalender is namelijk dat jij in de 24 dagen voor Kerstmis zelf een Land Rover Defender in elkaar zet. Daar is ook nog eens een geluidsmodule bij ingebouwd, zodat dit schaalmodel het geluid maakt van een echte auto.

Bekijk de Land Rover Defender op Amazon*

Land Rover Defender

Land Rover staat bekend om zijn terreinwagens. Sinds 1983 wordt de Land Rover Defender geproduceerd, maar voor deze adventskalender is gekozen voor de variant uit 2007 in de kleuren wit met zwart. Franzis Verlag kon het niet laten om de prachtige Defender zijn eigen modelbouw-pakket te geven waarmee jij in de 24 dagen in aanloop naar Kerstmis een eigen schaalmodel in elkaar zet.

Hoe dat in zijn werk gaat? In alle 24 doosjes zit een onderdeel van jouw eigen auto verstopt. Iedere dag kom je dan ook een stapje dichterbij het eindresultaat tot je uiteindelijk de hele auto in elkaar gezet hebt.

Bouwpakket

Met deze kalender haal je dan ook een leuk bouwpakket in huis waarmee je 24 dagen lang zoet bent. Leuke extraatjes zijn onder meer de meegeleverde stevige standaard en de ingebouwde geluidsmodule. Laatstgenoemde zorgt er namelijk voor dat jouw schaalmodel hetzelfde geluid maakt als een echte Land Rover Defender-motor. Tevens krijg je ene uitgebreide handleiding meegeleverd in het Engels en Duits waarmee je niet alleen het model in elkaar zet, maar waarmee je ook terecht komt in leuke achtergrondverhalen over de Land Rover Defender.

Deze adventskalender bevat:

  • Een gedetailleerde Land Rover Defender uit 2007 met schaal 1:43
  • Een stevige standaard inclusief geluidsmodule met het originele motorgeluid
  • EEen uitgebreide handleiding inclusief achtergrondverhalen van Roland Löwisch

Land Rover Defender adventskalender kopen

De Land Rover Defender adventskalender is exclusief online te koop. De aftelkalender is vanaf 30 augustus te bestellen bij Amazon*. Naar verwachting gaat de Land Rover Defender net geen zestig euro kosten. Zodra hij officieel leverbaar is, lees je dat uiteraard in dit artikel.

Bekijk de Land Rover Defender op Amazon*

Land Rover Defender adventskalender achterkant