LEGO Star Wars adventskalender 2020 (75279)

De LEGO Star Wars adventskalender 2020 is bekend. Ieder jaar lanceert LEGO een aantal adventskalenders. Vorig jaar waren dat er vier met verschillende thema’s. Zo werd gekozen voor Star Wars, Friends, City en Harry Potter. Ook dit jaar blijkt de LEGO Star Wars adventskalender terug te keren en wel onder de code 75279. In dit artikel lees je alles over deze nieuwe aftelkalender en vertellen we je precies waar en wanneer je deze kalender in huis kunt halen. Zo ben jij in aanloop naar Kerstmis verzekerd van heel wat bouwplezier. Bekijk ook ons artikel over alle LEGO adventskalenders 2022.

Bekijk ook: LEGO Star Wars adventskalender 2022

LEGO Star Wars adventskalender 2020

In aanloop naar de release van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga zijn heel wat nieuwe bouwpakketten aangekondigd. Denk daarbij aan LEGO-sets van Clone Troopers, Interceptor, AT-AT en Starfighters. De belangrijkste aankondiging is echter een gloednieuwe LEGO Star Wars adventskalender. Onder de code 75279 mogen we uitkijken naar de release van een gloednieuwe aftelkalender. De kalenders van LEGO zijn prima geschikt voor zowel kinderen vanaf zes jaar oud als volwassenen om op een leuke manier af te tellen naar de feestdagen. Zo begin je op 1 december met het openen van de kalender en haal je op kerstavond de laatste verrassing tevoorschijn.

Inhoud met 24 LEGO verrassingen

Achter ieder deurtje van deze adventskalender zit een minifiguurtje, voertuig of andere object verstopt. Zo kun je dit jaar rekenen op een Darth Vader met kersttrui, een D-O met kerstmuts, Porg, Poe Dameron en Rey. Om de creativiteit nog meer aan te wakkeren, is dit jaar ook gekozen voor het toevoegen van een uitvouwbare mat met een afbeelding van Millenium Falcon, versierd met kerstverlichting. Daarnaast zit dit jaar in de adventskalender ook een code verstopt om extra’s te ontgrendelen in game Star Wars: The Skywalker Saga. Spoiler Alert: Met deze code speel je het kerstpersonage Snow Gonk vrij in het spel.

  • 6 LEGO Star Wars minifiguurtjes (Poe Dameron, Darth Vader en Tauntaun)
  • 12 mini Star Wars voorwerpen (zoals: TIE Fighter, Milennium Falcon, X-Wing)
  • Exclusive gamecode
  • 311 LEGO blokjes

LEGO Star Wars 75279 kopen

Wil jij de LEGO Star Wars adventskalender van dit jaar kopen? Dan zul je nog even geduld moeten hebben. Alhoewel de kalender op dit moment al wel is aangekondigd, laat de release nog even op zich wachten. Pas vanaf 1 september 2020 wordt de kalender daadwerkelijk verkocht. De kalender komt beschikbaar bij onder meer bol.com*Amazon* en de officiële website van LEGO*. Wie verras jij dit jaar met de LEGO Star Wars adventskalender 2020?

Bekijk de LEGO Star Wars adventskalender op Bol.com*

Bekijk het Star Wars assortiment op Amazon*

LEGO Star Wars adventskalender 2020 achterkant