LEGO Friends adventskalender 2020 (41420)

LEGO Friends adventskalender 2020 kopen? De meiden van LEGO Friends zijn terug om op een speciale manier Kerstmis te vieren. Mia, Emma, Andrea, Stephanie en Olivia nemen kinderen al jarenlang mee naar leuke avonturen in Heartlake City. Met deze adventskalender gaan ze zelfs nog een stapje verder. Telt jouw dochter of zoon straks met een LEGO Friends aftelkalender af naar de feestdagen?

Bekijk LEGO Friends op Bol.com*

LEGO Friends adventskalender 41420

De dames van LEGO Friends zijn terug voor een nieuw avontuur. Deze decembermaand kun jij maar zo met Mia, Emma en de andere dames aftellen naar Kerstmis. LEGO heeft dit jaar weer zijn uiterste best gedaan om de kalender tot een groot succes te maken. Niet voor niets is de Friends kalender altijd één van de favoriete keuzes onder jonge kinderen.

Met de variant van dit jaar wordt de spanning in aanloop naar Kerstmis iets weggenomen. Achter ieder deurtje vinden kinderen namelijk een leuke nieuwe verrassing. Deze verrassingen kunnen door kinderen zelf in elkaar worden gezet. Wie vervolgens de doos openklapt, kan zijn eigen kersttaferelen nabootsen. Denk aan Emma’s kinderkamer, het atelier van de Kerstman of een winterlandschap. Daarbij kunnen de bouwsets ook ideaal gebruikt worden om de kinderkamer te versieren.

Inhoud

In de adventskalender van dit jaar vind je onder meer de nodige minifiguren. Zo kun je dit jaar rekenen op Emma, Mrs. Santa Claus en twee elven. Daarnaast zitten achter de 24 deurtjes ook twee Mini-dolls en twee Micro-dolls verstopt. Daarnaast zijn er bouwsetjes waarmee je onder meer lekkernijen kunt maken. Daarnaast is er natuurlijk ook rekening gehouden met het thema Kerstmis. Daardoor kun je ook rekenen op een kerstboom en zelfs een sneeuwballenmachine.

  • Iedere dag een nieuwe verrassing in LEGO Friends thema
  • Geschikt voor kinderen vanaf zes jaar
  • 24 verrassingen met onder meer Emma, Ms. Santa Claus, 2 elven, een speelgoedskateboard en een sneeuwbalkatapult
  • De doos is een speelmat waarop je scenes kunt naspelen op drie verschillende landschappen: Emma’s kinderkamer, het atelier van de Kerstman of een winterlandschap
  • 236 LEGO onderdelen

LEGO Friends adventskalender 2020

De LEGO Friends adventskalender 2020 ligt vanaf 1 september in de winkels. Wil jij hem zo snel mogelijk in huis hebben? Bestel hem dan nu alvast bij Bol.com*, Amazon* of op de officiële website van LEGO. Wat ons betreft is de kalender ook een geschikt Sinterklaas-cadeau voor kinderen vanaf zes jaar. Naar verwachting kost hij 29,99 of 34,99 euro. Wie verras jij dit jaar met de LEGO Friends adventskalender 2020?

Bekijk LEGO Friends op Bol.com*

Bekijk het LEGO Friends assortiment op Amazon*

LEGO Friends adventskalender achterkant