Smarties adventskalender vol chocolade

Een heerlijke Smarties adventskalender vol chocolade. Adventskalenders zijn in veel soorten en maten te koop, maar deze adventskalender van smarties is er één om in je gedachte te houden. De adventskalender is een soort kasteel en achter de 24 luikjes vind je heerlijke chocolade.

Smarties adventskalender

Ken jij iemand die dol is op chocolade en graag Smarties eet? dan is deze adventskalender een aanrader. Om te beginnen heeft deze adventskalender een leuk design meegekregen. Het is een 3D-kalender in de vorm van een kasteel. Aan alle zijkanten tref je zes verborgen deurtjes. In totaal vind je dus 24 lekkere chocolaatjes in de kalender.

Voor deze leuke adventskalender chocolade is gekozen voor verschilleden smaken en soorten. Zo vind je vier keer chocoladeballen, vier keer winterplezierchocolade met melkroomvulling, zes keer minipacks en tien chocoladebeeldjes (vier keer witte chocolade en zes keer melkchocolade). Uiteraard alles van het merk Smarties.

Smarties adventskalender kopen

De Smarties adventskalender vol heerlijke chocolade is te koop bij Amazon*. De adventskalender wordt door het bedrijf ook naar Nederland verstuurd.

Bekijk de Smarties adventskalender op Amazon*

Leave a Comment