De ultieme kaas adventskalender

Een adventskalender die gevuld is met kaas. Wij Nederlanders zijn over het algemeen dol op kaas. Wat zou er dan leuker zijn dan met een adventskalender af te tellen naar Kerstmis? Op Amazon* hebben wij de perfecte kaas adventskalender gevonden met 24 individueel ingepakte kaasjes om mee af te tellen naar Kerstmis. Wat is jouw favoriete kaas uit deze adventskalender?

Kaas adventskalender

Ilchester heeft dit jaar een kaas adventskalender gelanceerd. Ze prijzen de adventskalender zelf aan als de ultieme adventskalender voor echte kaasliefhebbers en daar zijn wij het eigenlijk ook wel mee eens. In de kalender kom je enkel en alleen mini kaasjes tegen inclusief cheesy jokes. Daarbij valt ook gelijk het design op. Zodra je de adventskalender openklapt, kom je namelijk 24 raampjes tegen. Achter al deze raampjes kom je vervolgens kaasjes tegen. Daarbij kun je zelfs de ene helft loshalen om die bijvoorbeeld koel en droog te bewaren.

De kaas adventskalender is gevuld met acht verschillende soorten kaas. Daarbij vind je onder meer de Ilchester Cheddar Cheese, de Red Leicester Cheese, Applewood, Jarlsberg en zelfs een variant met cranberries. Acht verschillende kaasjes waarbij je zelf jouw favoriet mag kiezen.

Kaas adventskalender kopen

De kaas adventskalender van Ilchester is te koop bij Amazon*. De prijs vind je op de website van de webgigant. Wie de adventskalender vandaag bestelt, kan hem sowieso voor Kerstmis nog in huis verwachten.

Bekijk de kaas adventskalender op Amazon*

Leave a Comment