Air Wick geurkaars adventskalender

De Air Wick geurkaars adventskalender is gevuld met heerlijke geurkaarsen. De Action heeft dit jaar meerdere adventskalenders in zijn assortiment. Zo zagen we al de Spa Exclusives adventskalender en de Max & More make-up adventskalender voorbij komen. Nu heeft de winkel een nieuwe kalender in zijn assortiment. Het gaat om een adventskalender van Air Wick die gevuld is met verschillende soorten geurkaarsen.

Air Wick geurkaars adventskalender

De Air Wick adventskalender die de Action dit jaar in zijn assortiment heeft, is gevuld met 24 geurkaarsen. Het gaat om een Limted Edition adventskalender met een aantal geuren die we nog niet eerder hebben gezien. Zo vind je in deze adventskalender onder meer theelichtjes met de geuren winterbessen, glühwein en wonderland van de winter. Alle kaarsen in de adventskalender hebben een brandtijd van vier uur.

Helemaal nieuw is deze adventskalender overigens niet. Vorig jaar was de adventskalender Action al op meerdere plekken te koop in het buitenland, maar nu is hij ook in Nederland te vinden en wel bij de Action. De geurkaars adventskalender is de ideale manier om op een rustige manier af te tellen naar de feestdagen, in de gezellige sfeer van een theelichtje. Deze kalender is een goedkoper alternatief voor de Yankee Candle adventskalender.

Air Wick adventskalender kopen

De Air Wick geurkaars adventskalender is nieuw in het assortiment van de winkel. De kransachtige doos met 24 theelichtjes wordt verkocht voor een bedrag van 4,77 euro. Daarmee is het één van de goedkoopste adventskalenders van dit jaar. De adventskalender ligt alleen in de winkels van de Action.

Update: Het ziet ernaar uit dat de Air Wick geurkaars adventskalender bij de Action inmiddels is uitverkocht. Hij is wel online te bestellen bij Amazon* en bol.com*, maar daar kost hij iets meer.

Bekijk de Air Wick adventskalender op bol.com*

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!

Leave a Comment