Mega Construx Pokémon adventskalender

Ben jij graag aan het bouwen en houd je van Pokémon? Wacht dan niet langer, wij hebben de perfecte adventskalender voor jou gevonden. Mega Construx van Mattel staat bekend om zijn bouwsets. Zo verschenen de afgelopen jaren heel wat pakketten met verschillende thema’s. Denk aan Game of Thrones, Halo, Despicable Me en tegenwoordig ook heel wat van Pokémon. Die Pokémon bouwsets hebben nu een eigen adventskalender gekregen. De Mega Construx Pokémon adventskalender is per direct te koop bij Amazon*. In dit artikel vertellen we je alles erover.

Mega Construx Pokémon adventskalender

Naast de Pokémon adventskalender 2020 kunnen we dit jaar ook met een Mega Construx adventskalender aftellen naar de feestdagen. In deze Pokémon kalender zitten 24 deurtjes verstopt. Achter die deurtjes vind je 24 verschillende feestelijke Pokémon verrassingen. Die verrassingen variëren van een Pokémon tot aan een sneeuwpop of pakketjes. Extra leuk is dat de bouwstenen van de bouwsets compatibel zijn met de andere bouwsets van Mega Construx. Zo kun je de onderdelen uit deze kalender ook gebruiken voor andere artikelen van Mega Construx.

De Mega Construx Pokémon adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar oud. Tot de inhoud van de kalender behoren twee Pokémon-figuren. Het gaat om Pikachu en Eevee. Met de twee Pokémon en de andere artikelen tel je op een leuke manier af naar de feestdagen. Zo kunnen kinderen ontspannen met afleiding de Kerstmis tegemoet gaan.

Mega Construx adventskalender kopen

De Mega Construx Pokémon adventskalender is per direct te koop bij Amazon*. Wie de kalender vandaag bestelt, kan hem ruimschoots op tijd voor de feestdagen in huis verwachten. Wij verwachten dat deze kalender snel uitverkocht zal zijn en niet beschikbaar komt bij Nederlandse sites. Wil jij dan ook met de Mega Construx Pokémon adventskalender aftellen naar de feestdagen? Wees er dan snel bij.

Bekijk de Mega Construx adventskalender op Amazon*

Mega Construx adventskalender

Leave a Comment