Chai Latte adventskalender 2021

Chai Latte adventskalender kopen? Dit jaar heeft David Rio een overheerlijke Chai Thee adventskalender uitgebracht. Drink jij graag een kopje Chai Latte? Dan is dit een adventskalender om in overweging te nemen. De kalender bevat in totaal twaalf verschillende smaken en in totaal 24 sachets gemengde kruiden thee. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over de David Rio Chai Latte adventskalender 2021.

Bekijk de Chai Latte adventskalender op Amazon*

Chai Latte adventskalender 2021

Chai Latte is steeds populairder aan het worden en dus kan een Chai Latte adventskalender niet ontbreken. Chai Latte staat voor ‘gemengde kruiden thee’. Doorgaans zit in een chai latte een sterke theesoort, melk, verse kruiden en specerijen. De Deze kalender met Chai Latte van David Rio Chai uit San Francisco zorgt ervoor dat je meteen verschillende smaken chai latte kunt proeven. Geniet van een buitengewone smaakbeleving in de 24 dagen voorafgaand aan Kerstmis.

De Chai Latte adventskalender 2021 wordt extra gewaardeerd omdat het in de dagen in aanloop naar Kerstmis steeds kouder aan het worden is. Met deze kalender van David Rio hoef je het echter niet koud te hebben. De kalender bevat in totaal 24 sachets met in totaal twaalf verschillende smaken. De thee zit in hersluitbare kraftpapierzakjes. Het enige wat je zelf hoeft toe te voegen is melk of wat. Hieronder een greep uit de smaken waar je op kunt rekenen:

  • White Shark
  • Elephant Vanilla
  • Tiger Spice
  • Orca Spice suikervrij
  • Power Chai met Matcha

David Rio Chai adventskalender kopen

De David Rio Chai Latte adventskalender 2021 bestel je nu via Amazon*. De kalender wordt voor een klein bedrag gewoon thuisbezorgd. Zo hoef jij jouw warme huis niet achter te laten voor een heerlijk kopje Chai Latte. Met deze kalender kun je meteen kennismaken met verschillende smaken. Tel jij dit jaar met een Chai Latte adventskalender af naar de feestdagen?

Bekijk de Chai Latte adventskalender op Amazon*

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!