McDonald’s Mystery Hunt: Zo vind je alle letters

De McDonald’s Mystery Hunt zoektocht is van start gegaan. Na het grote succes van de McDonald’s X-MASters Cadeau kalender, gaat McDonald’s nu verder op een nieuwe manier. Zo kun je vanaf 27 december iedere dag een geheime letter vinden. Aan de hand van een korte hint, is het aan jou om de geheime letter te vinden. Lukt het jou niet om de letter te vinden? Dan vind je in dit artikel precies terug waar je de letters vindt.

Niets missen van de McDonald’s Mystery Hunt? Volg dan de McDonald’s X-MASters Facebook-groep!

Bekijk het adventskalender assortiment op Bol.com*

McDonald’s Mystery Hunt

De McDonald’s Mystery Hunt is afgetrapt. Het concept heeft wel wat weg van wat we eerder moesten doen tijdens de X-MASters, maar is nu in een nieuw jasje gestoken. Speurneuzen kunnen sinds 27 december iedere dag een letter vinden die ergens verstopt zit. Lukt het jou om ze allemaal te vinden en de code te kraken? Dan maak je kans op een Mega Mystery Box die gevuld is met te gekke gadgets en McDonald’s goodies. Net als tijdens de McDonald’s X-MASters, helpen we je ook met de McDonald’s Mystery Hunt graag een handje verder. Hieronder vind je iedere dag hoe je de nieuwe letter vindt.

  • 27 december: Hint 1: Ik wens je fijne feestdagen, slurp… -> Ga naar de Wishlist items en vind de Milk Shake. In de tekst lees je vervolgens: “Mystery Hunt Letter: E – Shake, Shake shake.” De eerste letter is dan ook de letter E.
  • 28 december: Hint 2: Race snel je afval in de bin. -> Ga naar de game De Afvalrace van 11 december. In de uitleg vind je vervolgens de letter: T!
  • 29 december: Hint 3: Onze geschiedenis, daar word je happy van…. -> Ga naar de geschiedenis van McDonald’s en vindt onder het kopje ‘Happy Meal in Nederland’ de Mystery Hunt letter: I
  • 30 december: Hint 4: Zo hoog zag je onze frietjes nog nooit… -> Ga naar de Facebook-pagina van McDonald’s en ga naar video’s. Zoek de video over de McDonald’s luchtballon en vind daar: “Mystery Hunt Letter: F”.
  • 31 december: Hint 5: De lekkerste sport met onze cookies -> Ga naar de game McCafé Hockey en lees de uitleg van het spel. Daar vind je Mystery Hunt letter R!

McDonald’s Mystery Hunt prijzen

Heb jij alle letters vrijgespeeld? Dan kun je van 31 december tot en met 1 januari kijken of jouw code klopt. Je mag het zo vaak proberen als je wilt. De winnaar gaat er uiteindelijk vandoor met een Mystery Box die gevuld is met diverse gadgets en McDonald’s items. De winnaar wordt door middel van een loting uitgekozen. Doe jij ook mee aan de McDonald’s Mystery Hunt?

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!

Leave a Comment