McDonald’s Mystery Hunt: Zo vind je alle letters

De McDonald’s Mystery Hunt zoektocht is van start gegaan. Na het grote succes van de McDonald’s X-MASters Cadeau kalender, gaat McDonald’s nu verder op een nieuwe manier. Zo kun je vanaf 27 december iedere dag een geheime letter vinden. Aan de hand van een korte hint, is het aan jou om de geheime letter te vinden. Lukt het jou niet om de letter te vinden? Dan vind je in dit artikel precies terug waar je de letters vindt.

Niets missen van de McDonald’s Mystery Hunt? Volg dan de McDonald’s X-MASters Facebook-groep!

Bekijk het adventskalender assortiment op Bol.com*

McDonald’s Mystery Hunt
De McDonald’s Mystery Hunt is afgetrapt. Het concept heeft wel wat weg van wat we eerder moesten doen tijdens de X-MASters, maar is nu in een nieuw jasje gestoken. Speurneuzen kunnen sinds 27 december iedere dag een letter vinden die ergens verstopt zit. Lukt het jou om ze allemaal te vinden en de code te kraken? Dan maak je kans op een Mega Mystery Box die gevuld is met te gekke gadgets en McDonald’s goodies. Net als tijdens de McDonald’s X-MASters, helpen we je ook met de McDonald’s Mystery Hunt graag een handje verder. Hieronder vind je iedere dag hoe je de nieuwe letter vindt.

 • 27 december: Hint 1: Ik wens je fijne feestdagen, slurp… -> Ga naar de Wishlist items en vind de Milk Shake. In de tekst lees je vervolgens: “Mystery Hunt Letter: E – Shake, Shake shake.” De eerste letter is dan ook de letter E.
 • 28 december: Hint 2: Race snel je afval in de bin. -> Ga naar de game De Afvalrace van 11 december. In de uitleg vind je vervolgens de letter: T!
 • 29 december: Hint 3: Onze geschiedenis, daar word je happy van…. -> Ga naar de geschiedenis van McDonald’s en vindt onder het kopje ‘Happy Meal in Nederland’ de Mystery Hunt letter: I
 • 30 december: Hint 4: Zo hoog zag je onze frietjes nog nooit… -> Ga naar de Facebook-pagina van McDonald’s en ga naar video’s. Zoek de video over de McDonald’s luchtballon en vind daar: “Mystery Hunt Letter: F”.
 • 31 december: Hint 5: De lekkerste sport met onze cookies -> Ga naar de game McCafé Hockey en lees de uitleg van het spel. Daar vind je Mystery Hunt letter R!

McDonald’s Mystery Hunt prijzen

Heb jij alle letters vrijgespeeld? Dan kun je van 31 december tot en met 1 januari kijken of jouw code klopt. Je mag het zo vaak proberen als je wilt. De winnaar gaat er uiteindelijk vandoor met een Mystery Box die gevuld is met diverse gadgets en McDonald’s items. De winnaar wordt door middel van een loting uitgekozen. Doe jij ook mee aan de McDonald’s Mystery Hunt?

29 comments add your comment

 1. Bij mij staat ook het letter A bij het spel bin battle
  Het staat bij mij het volgende: Mysterie hint letter: A( of is het toch die andere game?)

 2. Voor 29 december is het antwoord te vinden in de geschiedenis van McDonald’s op de website:

  1986
  Happy Meal in Nederland
  Nederlandse kinderen kunnen voor het eerst een Happy Meal bestellen.
  Mystery Hunt letter: I

 3. Heeft iemand al 30 december zo ja kan die reageren met de letter en waar je hem kan vinden

  • 30 december: Hint 4: Zo hoog zag je onze frietjes nog nooit… -> Ga naar de Facebook-pagina van McDonald’s en ga naar video’s. Zoek de video over de McDonald’s luchtballon en vind daar: “Mystery Hunt Letter: F”.

 4. Letter van 30 december is de F. Staat op de Facebookpagina, het bericht van 6 September! 🙂

 5. 30 December Hint 4: Zo hoog zag je onze frietjes nog nooit…

  Is de letter F

  Bericht van 6 September op Facebook

  Vanavond kan jij onze ballon weer sporten in … enz

 6. En voor 31 december schijnt het iets met mccafe airhockey spelletje te maken te hebben.
  Is nog niet actief uiteraard.

 7. Jongens ik denk dat ik de code weet nummer 1 was E
  Nummer 2 was T
  Nummer 3 was I
  Nummer 4 was F
  Nummer 5 word denk ik
  S

  En dan kan je fiets neerzetten
  Dit is gewoon een gokje

 8. Sorry verkeerd gegokt

  Ik weet nu zekr dat er friet komt te staan nu maar wachten op De R

 9. Bij 28 december heb je opgeschreven dat de letter een T is maar als ik dat spel open en ik kan kiezen of ik het met 1 of 2 personen wil spelen komt er bij mij te staan dat de mystery Hunt letter de A is

  • Dan zit je bij de verkeerde game. Je moet niet bij de Bin Battle zijn, maar bij de Afval Race

 10. De letter van 31 december kan je vinden bij de game: McCAFÉ Hockey ( van 18 december). Klik door en bij de uitleg komt de letter er te staan. De letter is R

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!