Cosmania adventskalender

De Cosmania adventskalender is gelanceerd. Het is de allereerste keer dat Cosmania een eigen adventskalender op de markt heeft gebracht en het is er meteen één om u tegen te zeggen. Deze super-de-luxe Cosmania adventskalender bestel je nu voor 80 euro, terwijl de inhoud een waarde heeft voor liefst 374,95 euro. Je bestelt hem via bol.com* of via de officiële website van Cosmania. Hier vind je alles wat je moet weten over de Cosmania adventskalender 2021.

Bekijk de Cosmania adventskalender op bol.com*

Cosmania adventskalender 2023

De Cosmana adventskalender is een van de beauty adventskalenders waarmee je dit jaar kunt aftellen naar de feestdagen. Cosmania lanceerde eerder al verschillende beauty boxen, maar heeft nu ook de stap gemaakt naar de adventskalenders. Meteen is er gekozen voor een design dat je niet zo snel over het hoofd ziet. Zo heeft de kalender een paars design met daarop goudkleurige accenten.

Met de Cosmania adventskalender tel je in twaalf dagen af naar Kerstmis. Dat betekent dat je op 13 december start met het openen van een vakje. De kalender is gevuld met verschillende make-up en skincare verrassingen. Het gaat om in ieder geval acht full size producten. De kalender bestaat louter uit beautymerken. Het gaat om onder meer Rodial, Pixi, Aurelia en Paula’s Choice. De inhoud heeft een totale waarde van liefst 374,95 euro.

Cosmania adventskalender kopen

De Cosmania adventskalender 2021 is per direct te koop bij zowel bol.com* als Cosmania voor de prijs van 80 euro. De kalender wordt gratis bij je thuisbezorgd. Daarnaast kun je ook nog eens rekenen op gratis samples en cadeautjes. Kies jij dit jaar voor de Cosmania adventskalender met een totale waarde van maar liefst 374,95 euro?

Bekijk de Cosmania adventskalender op bol.com*