Kruidvat adventskalender 2023

Wie vanaf november de Kruidvat binnenstapt, vindt in bijna iedere hoek van de winkel wel een adventskalender. Alhoewel de drogisterijketen nog geen eigen aftelkalender voor Kerstmis heeft uitgebracht, vind je in de winkel wel volop adventskalenders van andere merken. Ook dit jaar kun je in jouw zoektocht naar een leuke adventskalender terecht bij Kruidvat.

Of je nu op zoek bent naar de Essence adventskalender, een kalender vol chocolade of een speelgoed adventskalender. Je vindt het allemaal bij de Kruidvat. In het overzicht hieronder vind je de adventskalenders die we in 2023 bij Kruidvat verwachten.

Essence adventskalender

De meest bekende adventskalender die ieder jaar bij de Kruidvat wordt verkocht, is ongetwijfeld deze van Essence. Deze kalender van Essence is in de afgelopen maanden al op verschillende plekken te koop geweest, maar in november ligt deze ook altijd in de winkels. Mocht je er één willen scoren, dan moet je er snel bij zijn. Deze kalender is zo populair dat hij ieder jaar binnen no time volledig is uitverkocht. Wil je er zeker van zijn dat jij dit jaar kunt aftellen naar Kerstmis met deze betaalbare beauty adventskalender? Bestel hem dan eenvoudig online bij Douglas, Boozyshop of bol.com.

Adventskalender Essence 2023
Essence adventskalender 2023, ook te koop bij Kruidvat

Kruidvat adventskalender sieraden

Dit jaar is Kruidvat voor het eerst met een eigen Kruidvat adventskalender 2023 op de markt gekomen. Helaas gaat het hierbij niet om een speciale beauty adventskalender met bestsellers uit het assortiment. Nee, dit jaar is gekozen voor een sieraden adventskalender. De kalender valt op door zijn witte doos waarbij je op de voorkant een soort luxe Kruidvat winkel ziet. Op de achterkant vind je vervolgens de inhoud van de kalender.

Zo vind je kerstige oorbellen, armbanden en een ketting. Daarbij is gekozen voor zowel zilverkleurig als goudkleurig. Je kunt dus helaas niet zelf kiezen tussen één van de twee. De prijs bedraagt 29,99 euro. Wees er snel bij, want OP=OP. Online is deze sieraden adventskalender overigens niet te koop, al vind je bij bol.com wel leuke alternatieven.

Kruidvat adventskalender sieraden
Kruidvat adventskalender sieraden

Eigen merk Kruidvat adventskalender 2023

Ieder jaar hebben we de hoop dat Kruidvat nu dan echt met zijn eigen merk beauty adventskalender komt. Hoe leuk zou het zijn als de drogisterijketen de eigen merk producten en andere bestsellers verzamelt voor een eigen aftelkalender. Denk aan de producten van L’Oréal en Essence. Zo’n adventskalender kan voor een zeer betaalbaar bedrag uitgebracht worden en is een leuk cadeau voor bijvoorbeeld jonge meiden die net een beetje begin met make-up en verzorgingsproducten.

LEGO & Playmobil

Ook voor speelgoed adventskalenders ben je bij Kruidvat aan het juiste adres. Ieder jaar vind je zowel de LEGO adventskalenders als de Playmobil adventskalenders in de schappen. Wat een nadeel daarvan is, is dat Kruidvat eigenlijk altijd restpartijen opkoopt. Daardoor zijn de adventskalenders van LEGO en Playmobil eigenlijk altijd al van minimaal een jaar eerder. Natuurlijk maakt dat niet echt uit omdat ze niet tijdsgebonden zijn, maar we kunnen het ons ook goed voorstellen dat je gewoon de kalender van dit jaar wil hebben. In dat geval kun je beter even kijken op bol.com* en Amazon* waar ze vaak met korting te koop zijn.

Playmobil adventskalender Kruidvat
Playmobil adventskalender Kruidvat

Aftellen met EIS

Wat je misschien nog niet wist, is dat Kruidvat ook een 18+ adventskalender in zijn assortiment heeft. Het gaat om de EIS Satisfyer adventskalender. Deze Deluxe variant wordt onder meer online verkocht voor de prijs van 79,95 euro. Wie hem voor de laagste prijs wil scoren, kan echter beter bestellen bij bol.com* waar hij voor een prijs van 69,95 euro ook nog eens gratis bij je thuis wordt bezorgd.

EIS adventskalender 2023
EIS adventskalender 2023

Chocolade adventskalenders

Wie op zoek is naar een chocolade adventskalender doet er goed aan om in november even de Kruidvat binnen te lopen. In de winkel kom je dan aftelkalenders tegen van onder meer Kinder, Milka, Ferrero Rocher. Deze kalenders kostten zo’n 10 euro per stuk. Ook in 2023 verwachten we Kruidvat weer terug met een hele lading aan chocolade kalenders. Voor welke ga jij?

Chocolade adventskalender Kruidvat

Pickwick & L’Or

Ook voor adventskalenders met warme dranken kun je terecht bij Kruidvat. De drogisterijketen maakt zowel theefans als koffieliefhebbers gelukkig. Zo heeft het jaarlijks voor de theeleuten de Pickwick adventskalenders in zijn assortiment en kunnen koffiefans bij de winkel terecht voor de L’Or adventskalender. Misgegrepen? De leukste thee adventskalenders vind je hier en de L’Or adventskalender bestel je hier.

Pickwick L'Or adventskalender

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!