Duurzame adventskalender 2022

Ben je op zoek naar een duurzame adventskalender? Het aanbod in de winkels is groot en divers, maar welke zijn nu echt duurzaam? Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt van de leukste en lekkerste kerstkalenders waarbij duurzaamheid centraal staat. Denk hierbij aan vegan hapjes en snoepjes of fair trade chocolade. Bekijk hieronder onze lijst en vind de ideale duurzame adventskalender 2022.

Bekijk de adventskalenders op bol.com*

MyMuesli Vegan kerstkalender

adventskalender mymuesli 2022

Neem jij net als wij graag muesli als ontbijt? Dan kan ik je zeker een van de adventskalenders van MyMuesli aanraden. Het bedrijf brengt net als eerdere jaren meerdere kerstkalenders uit. Hieronder valt ook een vegan exemplaar. Het leuke aan deze is dat hij gevuld is met veganistische producten, waardoor deze extra biologisch is.

Bekijk de adventskalenders op mymuesli*

Tony’s Chocolonely Fair Trade chocolade

Tony's Chocolonely adventskalender

Tony’s Chocolonely staat bekend om de Fair Trade chocolade die geproduceerd wordt. De duurzaamheid spat ervan af. 25 dagen lang geniet jij iedere dag van een lekker chocolaatje als jij je in kunt houden om hem niet in een keer leeg te eten. Alle populaire smaken zitten in de chocolade adventskalender verstopt. Wit, puur, melk en veel meer.

Bekijk de adventskalenders op bol.com*

Own Grown zaden adventskalender

OwnGrown zaden adventskalender

De DIY kalenders van OwnGrown zorgen ieder jaar weer voor een feestje. In dit pakket vind je alles om je eigen adventskalender te maken. Hartstikke leuk om op te hangen. In deze aftelkalender vind je 24 verschillende zaden, zodat je je eigen moestuin begint. Eenvoudig zelf te zaaien. Leuk voor op bijvoorbeeld je vensterbank of op het balkon. Zaai jij straks jouw eigen groenten, vruchten en kruiden?

Bekijk de adventskalenders op bol.com*

Pukka Thee Biologische Adventskalender

Adventskalender thee Pukka

Ben je een liefhebber van thee? Dan is deze thee adventskalender van Pukka met allerlei verschillende soorten biologische thee ideaal voor jou. Het is perfect om op leuke wijze nieuwe theesmaken te proberen. Daarbij is hij ook nog eens in verschillende uitvoeringen te koop. Welke is jouw favoriet?

Bekijk de adventskalenders op bol.com*

Een herbruikbare adventskalender

adventskalender om zelf te vullen

Tot slot kun je natuurlijk ook gaan voor een adventskalender zelf vullen. Deze adventskalenders zijn herbruikbaar en kun je dan ook jaar op jaar opnieuw gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten variant in de vorm van een rode locomotief of een kerstboom. Bij zowel bol.com* als Amazon* vind je verschillende van deze adventskalenders terug. Kies jij voor de duurzame adventskalender 2022?

Bekijk de adventskalenders op bol.com*