Wednesday adventskalender 2023

Wednesday-fans opgelet! Dit jaar scoor je voor het eerst een Wednesday adventskalender. De Amerikaanse serie verscheen eind 2022 op Netflix en is sindsdien een groot succes. In de serie draait het om Wednesday Addams, gespeeld door Jenna Ortega, uit de fictieve The Addams Family.

Deze serie is nu gebruikt als inspiratie voor een gloednieuwe aftelkalender. Op de voorkant prijkt je favoriete personage uit de serie en alle items in de kalender staan ook nog eens in het teken van Wednesday. We vertellen je graag alles over de prijs, inhoud, waar je hem koopt en onze review.

Bestel de Wednesday adventskalender*

Wednesday advent calendar 2023

Laatste Amazon prijsupdate: 1 december 2023 1:57 pm

Review Wednesday adventskalender 2023

De serie Wednesday is enorm populair onder jongeren. Voor hen kan het lastig zijn om een geschikte adventskalender te vinden. Houden ze niet van een beauty adventskalender, een speelgoed adventskalender of van een adventskalender met eten, dan houden de keuzes vaak al gauw op. Gelukkig is daar Cinereplicas dat aan de slag is gegaan met een aftelkalender volledig in het teken van Wednesday.

Als groot fan van de serie kon ik het niet laten om deze adventskalender meteen te bestellen en uit te pakken en spijt heb ik er zeker niet van. De inhoud bestaat uit allemaal leuke items van Wednesday, waaronder sokken en een ketting, en ik kan me voorstellen dat deze ook leuk zijn om mee te schitteren op het schoolplein. Het enige nadeel is dat je niet zelf kunt bepalen wat er precies in de kalender zit, waardoor je ook items tegenkomt waar je waarschijnlijk niet zoveel mee hebt. Zo heb ik bijvoorbeeld niet zoveel aan de paperclip en kam.

Wednesday Advent Calendar
Wednesday Advent Calendar

Pluspunten en minpunten

Pluspunten

  • ✅ Gevuld met verzamelobjecten voor de echte fans.
  • ✅ De items uit de adventskalender kom je niet snel ergens anders tegen.
  • ✅ De verrassingen zijn van goede kwaliteit.

Minpunten

  • ❌ Je kunt de inhoud niet zelf kiezen, dus er zitten ook items in waar je niet veel aan hebt.
  • ❌ Slechts beperkt voorradig.

Design

Wie de Wednesday adventskalender in zijn of haar handen krijgt, weet meteen waar het in deze kalender allemaal om draait. De kalender bestaat uit een grote doos. Op de paarse voorkant prijkt Wednesday Addams met haar iconische paraplu. Zodra je de sleeve van de kalender afschuift, komen er 24 deurtjes tevoorschijn. Deze open je vanaf 1 december tot en met kerstavond waarna een nieuwe verrassing op je wacht.

Inhoud

De adventskalender van Wednesday is afkomstig van het bedrijf Cinereplicas. Zij hebben onder officiële licentie 24 Wednesday-verrassingen ontworpen. Deze vind je terug in de kalender. Grotendeels zijn het gebruiksvoorwerpen. Denk aan sokken, een pen, een spiegel, een gum, paper clips en nog veel meer. Deze staan allen in het teken van Wednesday en Novelmore. Andere leuke verrassingen zijn onder meer een ornament voor in de kerstboom, een magneet en een onderzetter.

Wednesday adventskalender inhoud
Wednesday adventskalender inhoud

Beoordelingsscore

Gemiddeld cijfer:

➡️ Design:

➡️ Inhoud:

➡️ Prijs/kwaliteit:

De Wednesday adventskalender is een perfecte keuze voor fans van de serie. Alhoewel het design vrij simpel is, weet je wel meteen waar je aan toe bent. Het jammere aan het design is wel dat de vakjes niet zo makkelijk opengaan. Regelmatig scheurden we een stuk van de doos open. De inhoud staat volledig in het teken van Wednesday en dat is natuurlijk super leuk, maar niet alle items zijn even bruikbaar. Tot slot geven we de prijs/kwaliteitsverhouding een 4.5 uit vijf sterren. De kalender kost zo’n 35 euro en dat is een zeer nette prijs voor een adventskalender gevuld met verzamelobjecten.

Waar is de Wednesday adventskalender te koop?

De Wednesday adventskalender is in 2023 voor het eerst verschenen. De aftelkalender voor Kerstmis is afkomstig van Cinereplicas en is helaas niet in de winkel te koop. Wel bestel je hem eenvoudig online via Amazon*. Wees er echter wel snel bij, want de voorraad is beperkt en OP=OP.

Bestel de Wednesday adventskalender*

Wednesday advent calendar 2023

Laatste Amazon prijsupdate: 1 december 2023 1:57 pm
Adventskalender Wednesday
Adventskalender Wednesday

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!