Revell Coca Cola Truck adventskalender

Maak kennis met de Revell Coca Cola Truck adventskalender! Weet jij niet zo goed voor welke adventskalender je dit jaar moet gaan? Dan kunnen wij het je wat makkelijker maken. Wat dacht je namelijk van deze puzzel adventskalender waarmee je jouw eigen Coca Cola Truck in elkaar zet.

De Coca Cola Truck is natuurlijk een absolute klassieker. Voor sommige kerstliefhebbers begint Kerstmis pas écht als de kersttruck weer is gesignaleerd. Met deze Revell Coca Cola Truck adventskalender haal je de Kerstmis vrachtwagen zelf in huis. In 24 dagen tijd zet je deze 3D puzzel in elkaar. Je bestelt deze unieke adventskalender nu alvast online bij bol.com*, Amazon* of Conrad.

Bekijk de Coca Cola Truck kalender op bol.com*

Revell Coca Cola Truck adventskalender

Laatste Amazon prijsupdate: 1 december 2023 8:22 pm

Coca Cola Truck puzzel adventskalender

De Coca Cola Truck puzzel adventskalender is verschenen! Wat ons betreft is dit nu al de perfecte adventskalender voor zowel kinderen vanaf 12 jaar oud als volwassen mannen en vrouwen die graag aan het puzzelen zijn.

De Coca Cola Truck haalt bij ons en bij vele andere kerstliefhebbers nostalgische gevoelens naar boven en wat is er nou leuker dan dat je dit jaar jouw eigen Coca Cola Truck in elkaar kunt zetten. Met deze kalender haal je tenslotte een schaalmodel van 42,5 x 7,5 x 11,3 centimeter in huis die meteen geldt als leuke kerstdecoratie.

Hoe werkt de 3D puzzel adventskalender?

Deze Coca Cola adventskalender behoort wat ons betreft in 2023 tot de absolute favorieten, maar hoe werkt zo’n 3D puzzel adventskalender? Vanaf 1 december haal je iedere dag een paar stukjes van de puzzel tevoorschijn. In de eerste dagen zullen dit vooral puzzelstukken zijn om de basis in elkaar te zetten.

Aan het einde van de rit heb je alle 83 stukjes te pakken. Op kerstavond kun je dan ook de laatste stukjes plaatsen voor jouw Coca Cola Truck. Ideaal is dat je geen lijm nodig hebt. Daarbij wordt de adventskalender geleverd met diorama. Zo heb je meteen een plek waarop je jouw Coca Cola Truck kunt uitstallen.

Coca Cola truck puzzel adventskalender
Coca Cola truck puzzel adventskalender

Revell bouwpakket adventskalender

Deze Revell Coca Cola adventskalender is een van de Revell adventskalenders die je dit jaar in huis haalt. Andere varianten zijn onder meer de RC Crawler en de RC Heli. Ook dat zijn Revell bouwpakket adventskalenders. Daarmee zet je echter geen Coca Cola Truck in elkaar, met een radiografische auto of radiografische helikopter. Zo heb je met de kerstdagen meteen iets leuks te doen.

Revell Coca Cola Truck adventskalender kopen

De Revell Coca Cola Truck adventskalender bestel je eenvoudig online. Dat kan via bol.com*, Amazon* of Conrad. In de meeste gevallen krijg je deze adventskalender eenvoudig en gratis thuisbezorgd. De adventskalender kost iets meer dan 30 euro. Wacht niet te lang met het bestellen van de kalender, want OP=OP. Voor wie haal jij de Revell Coca Cola Truck adventskalender?

Revell Coca Cola Truck adventskalender

Laatste Amazon prijsupdate: 1 december 2023 8:22 pm

Veelgestelde vragen over de Revell Coca Cola Truck adventskalender

Hoe werkt de Revell Coca Cola Truck adventskalender?

Met de Revell Coca Cola Truck adventskalender start het aftellen naar Kerstmis op 1 december. Iedere dag haal je een paar stukjes van de Coca Cola Truck tevoorschijn om in elkaar te zetten. Op kerstavond is het tijd voor de laatste stukjes om de adventskalender compleet te maken.

Waar koop je de Coca Cola Truck adventskalender?

Je bestelt de Coca Cola Truck adventskalender eenvoudig online via bol.com*, Amazon* of Conrad.

Voor welke leeftijd is de Revell adventskalender Coca Cola Truck geschikt?

De Revell adventskalender Coca Cola Truck is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en ouder.

Zijn er meer puzzel adventskalenders te koop?

Ja, dit is zeker niet de enige puzzel adventskalender. Wat dacht je van deze puzzel adventskalenders.

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!