Loavies adventskalender 2022

Maak kennis met de Loavies adventskalender 2022. Ben jij op zoek naar een sieraden adventskalender? Dan is deze van Loavies er eentje om eens te bekijken. Als het gaat om een sieraden aftelkalender, dan is de My Jewellery adventskalender misschien wel de meest bekende, maar deze van Loavies is ook zeker eentje om een keer te bekijken.

Loavies staat vooral bekend om zijn kleding, maar dat is niet alles wat het bedrijf te bieden heeft. Voor de adventskalender Loavies heb je de keuze uit zilver en goud. Dat verklapt eigenlijk al een beetje wat je van deze kalender mag verwachten: sieraden. Met deze twaalf dagen adventskalender haal je verschillende leuke sieraden in huis. Je bestelt hem eenvoudig online via Loavies.

Bekijk alle adventskalenders

Hoe werkt de adventskalender Loavies?

De adventskalender Loavies pakt het een beetje anders aan dan veel andere adventskalenders. Zo ben je het waarschijnlijk gewend om vanaf 1 december iedere dag een verrassing tevoorschijn te halen tot je op kerstavond de laatste verrassing open hebt gemaakt. Loavies heeft echter gekozen voor een twaalf dagen adventskalender.

Daarbij werkt het allemaal net een beetje anders. Zo wordt een twaalf dagen adventskalender vaak ingezet als de twelve days of christmas, net zoals in het liedje. Daarmee tel je vanaf Kerstmis af tot drie koningen. Zo heb je dus vanaf Kerstmis iedere dag een cadeautje. Al kun je er natuurlijk ook voor kiezen om het aftellen lekker te starten op 13 december.

Hoe ziet hij er dit jaar uit?

Het design van de Loavies adventskalender is wat ons betreft al een aanrader op zich. Wie deze kalender op zijn dressoir heeft staan tijdens en in aanloop naar de feestdagen, zal iedere dag opnieuw stralen. De kalender neemt je namelijk mee naar de Giftshop van Loavies. Je komt dan ook terecht in een gezellige winkel met verschillende cadeaus.

Net zoals bij echte deuren, opent ook deze kalender de deuren naar de cadeautjeswinkel. De cadeautjes zitten verstopt in lades. Die laatjes hebben ook echt het design van een cadeautje meegekregen. Met prachtige kleuren die niet misstaan tijdens de feestdagen wil je deze kalender absoluut in huis hebben.

Adventskalender Loavies 2022
Adventskalender Loavies 2022

Wat zit er in de Loavies adventskalender 2022?

De inhoud van de Loavies adventskalender 2022 bestaat uit verschillende sieraden. Bij aanschaf geef je aan of je wil gaan voor de zilverkleurige variant of de goudkleurige variant. Van de kleur van jouw keuze vind je vervolgens onder meer een oorbel, armband, ketting en ring terug in de adventskalender. Daarnaast zijn er nog een paar extra items toegevoegd zoals glittersokken waarbij je kunt stralen tijdens Kerstmis en een haarclip. De totale waarde van de artikelen in de kalender bedraagt 150 euro.

Het leukste aan de Loavies adventskalender is misschien nog wel dat je ook kans maakt op magical tickets. Deze tickets bieden je shoptegoed aan voor in de webshop van Loavies. Ben jij een van de gelukkige winnaars van de magische tickets?

Loavies adventskalender inhoud
Loavies adventskalender inhoud

Waar koop je de Loavies adventskalender?

De Loavies adventskalender bestel je eenvoudig online via de officiële website. De kalender is in twee verschillende varianten beschikbaar. Zo kun je kiezen tussen goud en zilver. Voor welke variant je ook gaat, de kalender wordt verkocht voor de prijs van 49,99 euro. Daarbij maak je dus kans op speciale magical tickets en krijg je sowieso een kalender met een waarde van maar liefst 150 euro. Kies jij voor de Loavies adventskalender 2022?

Bekijk alle adventskalenders