Glossybox adventskalender 2023

De Glossybox adventskalender 2023 is nu in Nederland te koop. Lange tijd was het in Nederland onmogelijk om de Glossybox adventskalender te bemachtigen, maar dat is verleden tijd. De beauty adventskalender is vanaf nu te koop bij Lookfantastic*.

Daarbij kun je ook nog eens rekenen op heel veel korting. De adviesprijs bedraagt normaal 120 euro, maar je krijgt nu 15% korting waardoor je hem voor 85,45 euro kunt bestellen. Wanneer je de code FANTASTICLF invult, blijft er zelfs nog maar een bedrag van 70,37 euro over. Ga jij voor de Glossybox adventskalender 2023?

Bekijk de Glossybox adventskalender op Lookfantastic*

Het design

De Glossybox adventskalender ziet er ieder jaar ongeveer hetzelfde uit. Zo wordt altijd gekozen voor een doos met deurtjes die je kunt openklappen, waarna 25 lades tevoorschijn komen. Daarmee heeft hij qua design wel wat weg van de Lookfantastic adventskalender. Dit jaar is gekozen voor een witte adventskalender met daarop een soort marmeren-uitstraling. De kalender is daarbij afgewerkt met gouden details. Eenmaal opengeklapt vind je de tekst ‘There is magic in every day’ en zie je doosjes terug in de kleuren goud, zwart en wit.

Adventskalender Glossybox
Adventskalender Glossybox

De inhoud

De Glossybox adventskalender 2023 is een van de leukste beauty adventskalenders van dit jaar. Normaal is hij lastig te verkrijgen in Nederland, maar dat gaat nu niet op. Met de Glossybox maak jij het aftellen naar Kerstmis 2023 net iets leuker. De adventskalender is gevuld met verschillende verrassingen. Het gaat daarbij niet om 24, maar om liefst 25 cadeautjes. Denk daarbij aan skincare, make-up en verzorgingsproducten.

Alles wat je nog hebt om heerlijk te kunnen genieten in aanloop naar de kerstdagen én om er goed uit te zien. De inhoud heeft een totale waarde van maar liefst 655 euro met zelfs een aantal full-size cadeautjes. Tot de inhoud behoren onder meet producten van Benefit Cosmetics, Yankee Candle, Rodial, Kiehl’s, Molton Brown, Elemis en Ciaté. Je kunt dan ook rekenen op producten van topkwaliteit. De complete inhoud vind je hier.

Glossybox adventskalender inhoud
Glossybox adventskalender inhoud

Glossybox adventskalender 2023 kopen

De Glossybox adventskalender bestel je nu per direct via Lookfantastic*. Op de adventskalender krijg je momenteel extra korting. Dat betekent dat je niet 120 euro betaalt, maar slechts 85,45 euro. Door ook nog eens gebruik te maken van de code FANTASTICLF blijft er nog een bedrag van slechts 70,37 euro over. Daarvoor wordt hij ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd. Ga jij voor de prachtige Glossybox adventskalender 2023?

Bekijk de Glossybox adventskalender op Lookfantastic*

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!