Marvel Storybook adventskalender 2021

De Marvel Storybook adventskalender is het perfecte cadeau voor fans van superhelden. Naast de lancering van de Disney Storybook adventskalenders, komt er dit jaar ook een Marvel variant op de markt. Start op 1 december met het openen van een vakje en haal iedere dag een boekje tevoorschijn met een verhaal over een van je favoriete superhelden. De kalender is gevuld met in totaal 24 verschillende verhalen. Kies jij voor de Marvel Storybook adventskalender 2021?

Bekijk de Marvel Storybook adventskalender op bol.com*

Marvel Storybook adventskalender 2021

Marvel is hot en het universum breidt steeds verder uit. Ondertussen komen er ook steeds meer items van het Marvel Cinematic Universe te koop. Voor dit jaar is dat ook een Marvel Storybook adventskalender. Hierin zitten 24 kleine boekjes verstopt met daarin een verhaal over een van je favoriete superhelden. Denk bijvoorbeeld aan Iron Man, de Hulk, Black Panther, Thor, Captain America of een van de vele andere superhelden.

Met deze Marvel Storybook adventskalender 2021 weet je in ieder geval dat je op een magische manier aftelt naar de feestdagen. Sluit je in aanloop naar de feestdagen aan bij de machtigste helden van de aarde terwijl ze samenwerken om superschurken te verslaan en de wereld veilig te houden. Let wel: alle boekjes in de Storybook adventskalenders zijn in het Engels. Daarmee is de Marvel Storybook adventskalender ook een leuke manier voor kinderen om de Engelse taal een beetje onder de knie te krijgen.

Marvel Storybook adventskalender kopen

Wil jij dit jaar met de Marvel Storybook adventskalender aftellen naar de feestdagen? Bestel de kalender dan nu eenvoudig via de Duitse Amazon*. De kalender wordt vervolgens ook voor een kleine vergoeding thuisbezorgd in Nederland. Bestellen kan ook via bol.com*. De kalender wordt op 26 oktober 2021 officieel uitgebracht, maar is nu alvast te pre-orderen. Waan jij je deze kerstperiode in de schoenen van een superheld?

Bekijk de Marvel Storybook adventskalender op bol.com*

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!

Leave a Comment