BeautyPro masker adventskalender 2021

De BeautyPro adventskalender 2021 is de perfecte adventskalender voor wie op zoek is naar een kalender met maskers. Daarnaast is het een leuke manier om kennis te maken met de producten van BeautyPro. Deze kalender is dé oplossing voor wie graag in de weer is met maskertjes. Tegelijkertijd is het ook de ideale manier om kennis te maken met verschillende soorten kalenders. Zo vind je exemplaren voor het gezicht, de ogen, de handen en de voeten. De 12 Days of Christmask Advent Calendar wordt door Lookfantastic* verkocht voor een bedrag van 44,45 euro.

Bekijk de BeautyPro adventskalender op Lookfantastic*

BeautyPro masker adventskalender 2021

De BeautyPro masker adventskalender 2021 is nu verschenen. De kalender ziet er dit jaar nóg feestelijker uit dan vorig jaar. Zo zie je op de voorkant als een kersttafereel en is de kalender blauw met sterretjes op de voorkant. Wie vervolgens de kalender openklapt, ziet dat het ontwerp van de buitenkant op de binnenkant doorgaat. Het sneeuwgebied toont verschillende dieren. De adventskalender van BeautyPro brengt je dan ook meteen in kerststemming.

Wat het belangrijkste echter is, is de inhoud van de kalender en ook daarover mogen we niet klagen. De 12 dagen kalender is gevuld met verschillende maskers voor gezicht, ogen, handen en voeten die eerder al awards wonnen. Het is dan ook een perfecte manier om kennis te maken met het aanbod van BeautyPro. Een greep uit de inhoud vind je hieronder:

  • Plant-Based Gezichtsmaskers met onder meer Pumpkin, Coconut, Rose en Avocado
  • Hand Therapie
  • Brightening Sheet Mask
  • Oog Therapie
  • Detoxifying Sheet Mask
  • Voet Therapie
  • Retinol Under Eye Patch

Maskers adventskalender kopen

De BeautyPro adventskalender 2021 is nu te koop via Lookfantastic*. De kalender heeft de prijs van 44,45 euro. Wie de kalender vandaag bestelt, kan hem binnen twee tot vijf werkdagen thuis verwachten. Daarnaast is verzending ook nog eens gratis. Wie voor meer dan 99 euro aan kerstproducten koopt, kan ook rekenen op de May Beauty Box 2021 Poland ter waarde van 16,95 euro. Ga jij dit jaar voor de BeautyPro masker adventskalender 2021?

Bekijk de BeautyPro adventskalender op Lookfantastic*

BeautyPro adventskalender 2021 inhoud

Leave a Comment