LEGO Marvel Avengers adventskalender 2023 76267

De LEGO Marvel adventskalender 2023 is het perfecte cadeau voor fans van de Avengers. LEGO set nummer 76267 neemt je mee op een heroïsche reis naar de bekende wereld van Marvel, een plek die elke fan van de serie direct zal herkennen. Deze set combineert de bouwervaring van LEGO met het opwindende universum van de Avengers.

Hierdoor kun je op creatieve wijze aftellen naar Kerstmis. Met minifiguren van geliefde personages en bekende locaties uit de strips en films, is het een ideale toevoeging voor verzamelaars en een bijzonder geschenk voor elke superheldenfan. Je bestelt hem via LEGO*, bol.com* of Amazon*. We vertellen je graag alles wat je moet weten over de LEGO Marvel Avengers adventskalender 2023 76267.

Bekijk de LEGO Marvel adventkalender op bol.com*

Marvel LEGO Avengers adventskalender 2023

Met de Marvel LEGO Avengers adventskalender van 2023 kies je voor een combinatie van twee van je favoriete franchises: LEGO en Marvel’s Avengers. Het is een leuke manier om je LEGO-verzameling uit te breiden. Vooral omdat je in deze adventskalender minifiguurtjes vindt die je niet los kunt kopen. In elk van de 24 vakjes zit een cadeautje verstopt. Hierdoor is het een spannende manier om de dagen tot Kerstmis af te tellen. Wat ons betreft is het ook een van de leukste LEGO adventskalenders die je dit jaar koopt.

LEGO Marvel Avengers achterkant
LEGO Marvel Avengers achterkant

Design

Het design van de LEGO Avengers adventskalender 2023 is opnieuw ontzettend leuk en creatief. Op de doos zien we de skyline van de stad die de Avengers moeten verdedigen. Begeef je in de Avengers Tower die we onder meer kennen uit o.a. de films ‘The Avengers’, ‘Iron Man 3’ en ‘Avengers: Age of Ultron’. Het ontwerp biedt een leuke manier om met je iconische helden te spelen. Daarnaast is het een leuke manier om nieuwe setjes te bouwen en verzamelen voor zowel jongere fans als volwassen verzamelaars. Een perfecte adventskalender voor kinderen én volwassenen dus.

Inhoud van de Avengers Marvel adventskalender van LEGO

De inhoud van de Avengers Marvel adventskalender van LEGO is zorgvuldig geselecteerd om de decembermaand voor fans nog leuker te maken. Met 7 LEGO-minifiguren, waaronder Okoye, Doctor Strange, Captain America, Spider-Man, Wong, Iron Man en Black Widow, biedt het een aantal van de allerleukste Marvel-personages. Bovendien bevat elke dag een verrassende mix van voertuigen en accessoires die gerelateerd zijn aan de Marvel Avengers-wereld. Uiteraard is alles in kerstthema. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen kerstverhaal met jouw superhelden. 

LEGO Marvel Avengers adventskalender inhoud
LEGO Marvel Avengers adventskalender inhoud

LEGO adventskalender Avengers 2023 kopen

De LEGO Avengers adventskalender 2023 is een must-have voor de feestdagen, en een ideaal geschenk voor elke LEGO- of Marvel-fan. LEGO 76267 is geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder. Het biedt, zeker voor de allerkleinste LEGO-fans, urenlang speelplezier. Met zijn exclusieve minifiguren en kleine verrassingen is het een mooie toevoeging aan elke collectie. Hij is te koop in diverse speelgoedwinkels, LEGO-winkels en online bij bijvoorbeeld LEGO*, bol.com* of Amazon*. Wie laat jij van zijn heroïsche kant zien met de LEGO Avengers adventskalender 2023?