LEGO Adventskrans 2023 – 40426

Kom helemaal in de kerstsfeer met de 2-in-1 LEGO adventskrans 2023 40426. Met dit bouwpakket ben jij helemaal klaar voor de kerstdagen. Het is een unieke set die je geheel naar wens bouwt. Er zijn twee verschillende kerstversieringen die je kunt maken.

Zo kun je ervoor kiezen om een kerstkrans te maken, maar kan er ook een adventskrans met vier LEGO-kaarsen gemaakt worden. De set is zo samengesteld dat je een van de twee kunt bouwen. Heb jij de keuze al gemaakt? Bestel dan snel de 40426 LEGO Adventskrans en begin meteen met bouwen! Bestellen kan via de officiële website van LEGO of bol.com.

Lego Adventskrans 2023 – 40426

De LEGO adventskrans is een speciale set die perfect past bij het feestseizoen. Zodra Kerstmis in aantocht is, wil je deze set in huis hebben. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om een magische sfeer te creëren. Met deze set kun je zowel een kerstkrans als een adventskrans bouwen, waardoor je het huis kunt decoreren zoals jij wilt.

Het bouwen van de adventskrans met de 510 LEGO-steentjes is een plezierige activiteit voor kinderen vanaf 9 jaar en ook voor volwassen LEGO-liefhebbers. Het is een geweldig cadeau-idee voor zowel Sinterklaas als Kerstmis. Het verrast zowel kinderen als volwassenen en zorgt voor veel plezier tijdens de feestdagen.

  • Leuke 2-in-1-set van LEGO waarmee je zowel een kerstkrans als een adventskrans bouwt.
  • Deze exclusieve LEGO-set voor de feestdagen bevat maar liefst 510 LEGO-steentjes.
  • Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en ouder.
  • Maakt aftellen naar de feestdagen nog leuker.
Adventskrans LEGO
Adventskrans LEGO

Wat mag ik van de adventskrans verwachten?

De adventskrans maakt aftellen naar Kerstmis net een stukje leuker. De laatste jaren zijn adventskalenders natuurlijk al enorm populair geworden, maar vroeger werd vooral een adventskrans gebruikt om de tijd tot Kerstmis in de gaten te houden. Iedere zondag werd in de kerk een nieuwe kaars aangestoken. Met deze LEGO adventskrans boots je dit na en kun je iedere adventszondag een LEGO vlammetje toevoegen aan een kaars. Daarbij kun je rekenen op maar liefst 510 LEGO-steentjes.

LEGO Kerstkrans kopen met korting

Naast de LEGO adventskalenders is ook de LEGO kerstkrans ieder jaar een groot succes. Wil jij de Lego Adventskrans 2023 – 40426 kopen? Wees er dan snel bij. Deze exclusieve LEGO-set is erg populair, vooral tijdens de feestdagen. Voor je het weet, zijn alle exemplaren uitverkocht en blijf je met lege handen achter. Zo was hij vorig jaar al ver voor Kerstmis volledig uitverkocht. Deze krans bestel je eenvoudig via de officiële website van LEGO of bol.com. De adviesprijs bedraagt 39,99 euro. Hieronder vind je actuele aanbiedingen voor de LEGO adventskrans 2023.

LEGO Adventskrans
LEGO Adventskrans