O’Donnell Moonshine adventskalender

De O’Donnell Moonshine adventskalender is de laatste jaren uitgegroeid tot een favoriet onder mannen. Deze unieke aftelkalender voor Kerstmis is gevuld met alles wat je wil hebben van het merk. Kun jij geen genoeg krijgen van de heerlijke likeuren en bel je dol op de originele Mason Jars? Dan is deze adventskalender van O’Donnell Moonshin echt iets voor jou.

Daarnaast verzeker je jezelf met deze kalender ook nog eens van leuke merchandise van het merk. Niet voor niets is dit een populaire keuze in de categorie drank adventskalender. Je bestelt deze kalender eenvoudig online via Amazon* of de officiële website van O’Donnell.

Bekijk het aanbod via Amazon*

Wat is de Moonshine adventskalender?

De Moonshine adventskalender is het perfect cadeau voor wie dol is op likeur. Maar wat is het precies? Een adventskalender gebruik je om af te tellen naar Kerstmis. Het is een doos met 24 vakjes. Je start op 1 december met het openen van het eerste vakje. Achter het deurtje komt vervolgens een verrassing van O’Donnell tevoorschijn. Dit kan een flesje drank zijn uit het assortiment van het bedrijf, een speciale editie of merchandise.

Dat openen van een vakje herhaal je tot en met kerstavond. Vanaf dat moment is het nog één nachtje slapen tot Kerstmis. Eigenlijk neemt deze kalender je dan ook mee op een ware ontdekkingsreis door de wereld van Moonshine. Deze aftelkalender deed het de laatste jaren vooral onder mannen erg goed.

Moonshine adventskalender
Moonshine adventskalender

De likeuren van O’Donnell Moonshine in Mason Jars

Het Moonshine assortiment van O’Donnell is de laatste jaren flink uitgebreid. Het leuke is dat je met een adventskalender kennis kunt maken met dit assortiment en dat vaak ook nog eens voor een schappelijke prijs. Daarbij biedt O’Donnell voor ieder wat wils. Of je nu houdt van fruitige smaken, zoals Wild Berry en Very Cherry, of van iets zoets, zoals Sticky Toffee of Blood Orange, er is voor ieder wat wils. Misschien houd jij met deze kalender straks wel jouw eigen proeverij.

Wat zit er in de adventskalender van O’Donnell?

Maar wat mag je dan precies verwachten van de inhoud van de adventskalender van O’Donnell? Natuurlijk vind je daar verschillende smaken likeur in terug. Het gaat daarbij zowel om potten van 50ml als om potten van 20ml. Daarnaast kun je ook rekenen op een Kerstmis likeur van maar liefst 700ml. Verder vind je twee likeur-pralines terug in de aftelkalender en is hij gevuld met zes merchandise artikelen. Denk daarbij aan sokken en kaarsen. De inhoud is als volgt verdeeld:

  • 12x O’Donnell Moonshine likeur 50ml
  • 4x O’Donnell Moonshine likeur 20ml
  • 1x O’Donnell Moonshine kerstmis likeur 700ml
  • 2x O’Donnell Moonshine likeur-pralines
  • 6x Merchandise van O’Donnell
Adventskalender O'Donnell Moonshine
Adventskalender O’Donnell Moonshine

Waar koop je de O’Donnell Moonshine adventskalender?

De O’Donnell Moonshine adventskalender is ieder jaar zeer gewild. Al ver voor 1 december is hij jaarlijks uitverkocht. Wil jij dit jaar met deze kalender aftellen naar Kerstmis? Dan is het ook belangrijk dat je er snel bij bent. Je bestelt hem vanaf september eenvoudig online via Amazon* of de officiële website van O’Donnell. De prijs is 119 euro. Daarvoor krijg je hem gratis bij je thuisbezorgd. Helaas toch misgegrepen? Dan kun je er ook voor kiezen om zelf een adventskalender te vullen. Koop bijvoorbeeld een aantal minisets op Amazon* en maak zo jouw eigen unieke O’Donnell Moonshine adventskalender.

Bekijk het aanbod via Amazon*