John Deere adventskalender: eigen tractor bouwen

De John Deere adventskalender is hier. Heb jij een kind in huis rondlopen die altijd het liefst met tractors speelt? Zoek dan niet verder naar de perfecte adventskalender, want wij hebben hem voor je gevonden. In deze adventskalender vind je iedere dag een onderdeel van jouw eigen tractor. Op kerstavond kun je het bouwwerk vervolgens compleet maken en heb jij je eigen John Deere in elkaar gezet.

John Deere adventskalender

De John Deere adventskalender is eindelijk een feit. Afkomstig van Theo Klein kun je jouw kind dit jaar verwennen met een adventskalender waarmee een eigen John Deere tractor gebouwd kan worden die uiteindelijk ook nog rijdt. Met deze adventskalender ben je er zeker van dat jouw kind uitkijkt naar morgen, want iedere dag haalt hij een onderdeel van zijn eigen John Deere uit de kalender. In totaal zitten er 24 onderdelen verstopt in de adventskalender.

Theo Klein heeft de adventskalender uiterst geschikt gemaakt voor kinderen. Zo kunnen ze de tractor van John Deere zelf in elkaar zetten door de meegeleverde schroevendraaier. Geen gevaarlijke schroevendraaier, maar één die kindvriendelijk is. Daarmee kunnen de gele schroeven worden vastgezet. Doordat de adventskalender geschikt is voor kinderen vanaf drie jaar traint jouw kind hiermee ook direct zijn fijne motoriek. Welk kind kan niet zo’n ontspannen adventskalender gebruiken om mee af te tellen naar Kerstmis.

Tractor adventskalender kopen

De John Deere adventskalender is te koop bij Amazon*. De prijs kan verschillen, maar de actuele prijs zie je hier beneden via de button. Prime-leden kunnen daarnaast rekenen op gratis verzending binnen onder meer Nederland en België.

Bekijk de John Deere adventskalender op Amazon*

Leave a Comment