Gourmet adventskalender 2023

Adventskalenders voor katten zijn niet nieuw, maar dit is wel het eerste jaar dat we de Gourmet adventskalender 2023 zien. Wie een kat in huis heeft, kent ongetwijfeld de producten van Purina. Naast onder meer Dentalife en Felix biedt Purina ook een ruim assortiment aan Gourmet-producten.

Deze producten van Gourmet vind je terug in deze speciale adventskalender. De kalender bevat maar liefst 24 verrassingen waarvan 22 uitgebalanceerde maaltijden en twee heerlijke snacks. Daarnaast maak je ook nog eens kans op een hele grote prijs. Je bestelt de Gourmet adventskalender 2023 bij bol.com* voor 29,99 euro.

Bekijk de gourmet adventskalender op bol.com*

Review Gourmet adventskalender voor katten

Aftellen naar Kerstmis is wat ons betreft pas écht leuk als je het samen kunt doen. Met de Gourmet adventskalender haal je een adventskalender voor katten in huis. Zo heb jij misschien wel jouw eigen beauty of bier adventskalender dit jaar en kan jouw kat ook gezellig meetellen.

De Gourmet adventskalender is daarbij meteen de beste katten adventskalender die we dit jaar zijn tegengekomen. De kalender bevat een combinatie van volledig diervoeder voor volwassen katten en aanvullend diervoeder voor volwassen katten. Eigenlijk biedt het dus gewoon alles wat je nodig hebt om jouw kat een fijne decembermaand te geven.

Adventskalender Gourmet katten
Adventskalender Gourmet katten

Pluspunten en minpunten

Pluspunten

  • ✅ Adventskalender met kwaliteitsvoeding voor katten.
  • ✅ Tel samen met je huisdier af naar de feestdagen.
  • ✅ Maak kans op maar liefst 400 euro shoptegoed!

Minpunten

  • ❌ Niet de goedkoopste adventskalender. Haal je losse blikjes Gourmet voor je kat ben je goedkoper uit.
  • ❌ Beschikbaarheid: Je moet er snel bij zijn, anders is hij volledig uitverkocht nog voordat je het door hebt.

Inhoud van de Purina aftelkalender

De Purina Gourmet adventskalender biedt 24 overheerlijke verrassingen voor jouw kat. Daarbij is gekozen voor 22 uitgebalanceerde maaltijden en twee overheerlijke snacks om mee af te tellen naar Kerstmis. Iedere dag tref je een andere smaak van Gourmet terug in de kalender. Daarbij is onder meer gekozen voor smaken van Gourmet Gold, Gourmet Perle en Gourmet Revelations.

Het is dan ook de ideale manier om erachter te komen wat de favoriet smaken zijn van jouw trouwe viervoeter. Eet hij of zij het liefst zalm, kip, kalkoen, rund, of een van de vele andere smaken uit deze adventskalender? Daarnaast maak je ook nog eens kans op 400 euro shoptegoed bij bol.com! Scan jouw QR-code op de achterkant van de doos en ontdek of je prijs hebt.

Purina gourmet adventskalender inhoud
Purina gourmet adventskalender inhoud

Waar kun je de Gourmet adventskalender 2023 kopen?

De Gourmet adventskalender 2023 is exclusief te koop via bol.com*. De speciale katten adventskalender wordt verkocht voor de prijs van 29,99 euro. Wacht echter niet te lang met bestellen, want het zou maar zo kunnen dat deze speciale aftelkalender binnen no time volledig is uitverkocht. Want laten we eerlijk zijn: Als jij zelf een adventskalender hebt, dan heeft jouw kat er natuurlijk ook één nodig.

Bekijk de gourmet adventskalender op bol.com*

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!