Diptyque adventskalender 2022

Met de Diptyque adventskalender 2022 worden de feestdagen van dit jaar onvergetelijk. Bereid je voor, want deze aftelkalender behoort tot het duurdere segment adventskalenders. Naast bijvoorbeeld de Yves Saint Laurent adventskalender en de Giorgio Armani adventskalender, laten we je graag kennismaken met deze Diptyque adventskalender 2022.

Aan deze aftelkalender zit een luchtje. Hij is namelijk gevuld met heerlijke geurkaarsen, parfum, zeep en nog veel meer. Al die producten zitten in een prachtige kalender verstopt met een schitterende illustratie van de Melkweg. Het allerleukste is misschien nog wel dat je deze aftelkalender zelfs in het donker ziet. Je bestelt de exclusieve Diptyque adventskalender 2022 bij de Bijenkorf voor de prijs van 400 euro.

Bekijk de Diptyque adventkalender op de Bijenkorf

Glow in the dark Melkweg

De Diptyque adventskalender 2022 heeft dit jaar een prachtig design meegekregen. Al op de buitenkant van de doos maak je kennis met sterren, maar zodra je de doos openklapt komt het echter werk pas tevoorschijn. De aftelkalender neemt je dit jaar namelijk mee naar de Melkweg. Op het diepzwarte design vind je dan ook volop sterren terug. Het allerleukste is nog dat deze sterren glow in the dark zijn. Dat betekent dat ze zelfs licht geven wanneer het donker is. Zo ga je deze adventskalender Diptyque niet vergeten in de donkere dagen voor Kerstmis.

Een ander uniek concept van Diptyque is dat de kalender op meerdere manier opengeklapt kan worden. Zo kun je de sleeve omklappen tot een dakje, waardoor het lijkt alsof je een kalender hebt in de vorm van een huis. Daarnaast kun je hem aan de onderkant openen, waarna nog veel meer nieuwe cadeautjes tevoorschijn komen. Deze zitten allen los verpakt in een doosje. Voor die doosjes is gekozen voor de kleuren groen, rood en blauw met goudkleurige letters erop.

Diptyque 2022 adventskalender
Diptyque 2022 adventskalender

Wat zit er in de Diptyque adventskalender 2022?

Het belangrijkste is natuurlijk de inhoud van de Diptyque adventskalender. Daarover kunnen we nooit klagen. Goedkoop is deze adventskalender niet, maar hij biedt je wel alles wat je nodig hebt om jouw huis en jezelf heerlijk te laten ruiken in aanloop naar Kerstmis. De adventskalender Diptyque bevat dan ook maar liefst dertien verschillende geurkaarsen, acht verschillende eau de parfum/eau de toilette, een geparfumeerde zeep, een decoratieset, een body balm en solid parfum.

Dit jaar bevat deze luxe limited edition adventskalender voor het eerst drie exclusieve kerstgeuren. Zo vind je geurkaarsen terug in de geuren Sapin, Neige en Etincelles. Andere geuren zijn onder meer Roses, Orphéon, Philosykos en Baies. Deze adventskalender is een absolute aanrader voor wie graag eens producten van Diptyque wil uitproberen.

  • Deze exclusieve Diptyque adventskalender 2022 bevat heerlijk geurende producten in de vorm van geurkaarsen, parfum en zeep.
  • Deze luxe aftelkalender bevat maar liefst 25 verrassende cadeaus met onder meer een decoratieset!
  • Nu te koop voor de prijs van 400 euro.
Adventskalender Diptyque inhoud
Adventskalender Diptyque inhoud

Waar koop je de exclusieve adventskalender Diptyque?

De exclusieve adventskalender Diptyque is medio oktober in de verkoop gegaan. Je schaft de adventskalender aan via de Bijenkorf voor de prijs van 400 euro. Ondanks dat het geen goedkope aftelkalender is, is deze kalender ieder jaar wel razendsnel uitverkocht. Dat komt deels ook omdat het een van de weinige aftelkalenders is met parfum. Wacht dan ook niet te lang met bestellen van de Diptyque adventskalender 2022.

Bekijk de Diptyque adventkalender op de Bijenkorf

Veelgestelde vragen over de Diptyque adventskalender 2022

Wat is de inhoud van de Diptyque adventskalender 2022?

De inhoud van de Diptyque adventskalender 2022 bestaat uit geurende producten. Het gaat dan ook om geurkaarsen, parfum en zeep.

Vanaf wanneer is de adventskalender Diptyque te koop?

De adventskalender Diptyque is sinds halverwege oktober te koop. De kalender wordt verkocht voor de prijs van 400 euro.