Bumba adventskalender voor peuters

Een adventskalender voor de allerkleinsten? Wat dacht je van deze super schattige Bumba adventskalender. Bumba is een van oorsprong Vlaams tv-programma voor peuters, maar is ook in Nederland volop te kijken. Onder peuters is Bumba uiterst populair. Wat is er dan leuker dan om met een speciale Bumba adventskalender af te tellen naar de feestdagen? Deze kalender is geschikt voor kinderen vanaf één jaar en bestel je eenvoudig via bol.com*.

Bekijk de Bumba adventskalender op bol.com*

Bumba adventskalender voor peuters

De Studio 100 Bumba adventskalender is een van onze favoriete adventskalenders voor peuters van dit jaar. Deze kalender hoef je niet per se voor Kerstmis te gebruiken, maar dat kan doordat hij in 24 dagen aftelt wel prima. In deze kalender vind je in totaal 24 vakjes: twaalf aan de voorkant en twaalf aan de achterkant.

Schrijf voordat je begint met aftellen op waar je naar aftelt en start op de juiste dag met het openen van een vakje. Iedere dag haal je een nieuwe verrassing in Bumba stijl tevoorschijn. Dat kan een verhaaltje zijn, een kleurboekje of een spelletjesboekje. Vertrouw jij Bumba om samen af te tellen naar een magische kerstfeest?

Adventskalender voor peuters kopen

Op zoek naar een adventskalender voor peuters? Deze Bumba adventskalender bestel je nu eenvoudig via bol.com. De kalender wordt gratis bezorgd binnen Nederland en België. Tel jij met de super schattige Bumba adventskalender af naar Kerstmis?

Bekijk de Bumba adventskalender op bol.com*

Leave a Comment