Bruna adventskalender

De Bruna adventskalenders zijn ieder jaar weer uiterst populair. Het bedrijf staat niet alleen bekend om zijn boeken, kantoorartikelen en cadeaus, maar biedt ook adventskalenders aan. Niet zo vreemd dus dat het bedrijf dit aanbod steeds verder uitbreidt. Hieronder hebben we alle verschillende beschikbare modellen voor je op een rijtje gezet, zodat je eenvoudig een leuk exemplaar vindt.

Bekijk alle adventskalenders op Bruna*

Essencio Adventskalender A4

De Essencio Adventskalender A4 heeft de vorm van een huis, wat hem erg leuk maakt om neer te zetten. Gemaakt van papier, waardoor hij doorgaans eenmalig gebruikt kan worden. Je vouwt het huis open om hem vervolgens om een windlicht te zetten. Iedere dag dat je een raampje opent, wordt het huis steeds verder verlicht.

Bekijk de kalender op Bruna*

Adventskalender Maria’s kleine ezel

Dit is een leuke adventskalender met een mooie traditionele afbeelding erop. Maar wat je in de kalender vindt, is misschien nog wel leuker. Bij ieder luikje dat je opent krijg je namelijk meer te weten over Jozef en Maria’s reis naar Bethlehem.

Bekijk de kalender op Bruna*

De Gruffalo en zijn vrienden adventskalender

Een van de bekendste adventskalenders die je bij Bruna kunt vinden is die van De Gruffalo en zijn vrienden. In dit exemplaar vind je maar liefst 24 kleine boekjes die je meenemen op avontuur met de Gruffalo. Deze zijn allemaal gebaseerd op de populaire prentenboeken.

Bekijk de kalender op Bruna*

De Gruffalo en zijn vrienden boeken adventskalender

Annemarieke Piers Adventkalender

Deze adventskalender van Annemarieke Piers is weer eens iets anders! Het is een heel leuk exemplaar waarbij je 24 dagen lang iedere dag een nieuw Do It Yourself project uit kunt voeren. Het is misschien wel een van de uniekste manieren om de adventsperiode door te komen. Dankzij projecten als ‘maak een ultieme kerstkrans’ tot ‘bak grappige fortune cookies’, ben je de hele maand december lekker bezig.

Bekijk de kalender op Bruna*

Aftellen met de LEGO boeken adventskalender

Deze adventskalender is gigantisch. Hij is niet zoals de andere LEGO adventskalenders waarbij je een bouwset in elkaar zet. Nee, in plaats daarvan draait het in deze kalender om lezen. Zo is de kalender gevuld met 24 verschillende LEGO boekjes met iedere dag een nieuw avontuur. Daarnaast vind je in de kalender meer dan 300 puzzels terug! Zo ben je wel zoet in aanloop naar Kerstmis.

Bekijk de kalender op Bruna*

LEGO boeken adventskalender 2022

The Elder Scrolls V: Skyrim

Geïnspireerd door de succesvolle game-serie is deze The Elder Scrolls V: Skyrim adventskalender verschenen. Deze kalender bevat 25 exclusieve verrassingen inclusief sleutelhangers, stickers, recepten en andere unieke items uit de Skyrim-reeks. Je koopt hem voor de prijs van 34,95 euro.

Bekijk de kalender op Bruna*

Harry Potter Pop-Up

Harry Potter is vandaag de dag nog altijd uiterst populair. Een van de leukste Harry Potter adventskalenders van dit jaar is wat ons betreft deze Hedwig pop-up adventskalender. In deze kalender zitten 25 verrassingen verstopt die geïnspireerd zijn op de Harry Potter films. Iedere dag klap je een nieuwe verrassing tevoorschijn. Uiteindelijk heb je een heel grote kerstboom staan met de uil van Harry als piek.

Bekijk de kalender op Bruna*

Harry Potter Pop Up

Dragon Ball Z adventskalender

Wie kent Dragon Ball Z niet. Bruna heeft dit jaar in zijn assortiment een exclusieve aftelkalender waarin het draait om Gokua en de andere karakters uit de animereeks. Deze anime adventskalender bevat 25 iconische cadeaus uit Dragon Ball Z. Met onder meer magneten en verschillende verzamelkaarten.

Bekijk de kalender op Bruna*

Star Wars figuren als pop-up

Net als de aftelkalender van Harry Potter kun je ook met deze adventskalender van Star Wars op een bijzondere manier aftellen naar de feestdagen. Uit deze kalender haal je van 1 tot en met 25 december iedere dag een ornament om jouw eigen kerstboom mee te versieren. Zo komt dit boek helemaal tot leven.

Bekijk de kalender op Bruna*

DC Comics Batman adventkalender

Dol op superhelden? Dan is ook voor jou een kerstkalender te koop. Met deze advent kalender tel je samen met jouw favoriete DC superhelden af naar Kerstmis. De kalender bevat 24 verschillende Batman cadeaus met onder meer een lampje, pen, sleutelhanger, puzzel, handdoek en meer.

Bekijk de kalender op Bruna*

Michael Storrings 12 Days of Christmas Advent

Op zoek naar een puzzel adventskalender? Dan is deze van Michael Storrings een absolute aanrader. Met deze Twelve Days of Christmas advent puzzle calendar haal je vanaf Kerstmis iedere dag een puzzel tevoorschijn. Zet jij straks iedere dag een puzzeltje in elkaar met deze Bruna adventskalender 2022?

Bekijk de kalender op Bruna*