Adventskalender voor papa van Roth

Een adventskalender voor papa is dit jaar niet moeilijk om te vinden. Natuurlijk kun je gaan voor een Franzis modelauto adventskalender of de ASOS mannen adventskalender met verzorgingsproducten, maar ook deze adventskalender van Roth is een aanrader. Hierin zitten leuke cadeautjes verstopt waar iedere vader blij van wordt.

Adventskalender voor papa

Ook vaders verdienen met Kerstmis extra aandacht en cadeautjes. Gelukkig maakt Roth het een stuk makkelijker om een gepaste adventskalender cadeau te geven. Het bedrijf heeft de ‘Bester Papa’ adventskalenders op de markt gebracht voor de beste vaders. De adventskalender zit vol producten waar vaders wel iets aan hebben.

De complete inhoud van de adventskalender blijft nog even een verrassing, maar je zult in deze kalender in ieder geval tegenkomen: speelkaarten, pen, universele lijm, mini-waterpas, metalen puzzel en nog veel meer artikelen waar jouw vader iets aan heeft. Hij begint op 1 december met het openen van een vakje en op 24 december wordt het laatste cadeautje tevoorschijn getoverd.

Adventskalender voor papa kopen

De adventskalender voor papa van Roth is te koop bij Amazon*. Het leuke geschenk wordt ook naar Nederland verstuurd. Maak jij jouw vader blij met deze adventskalender? Of kijk je liever nog even verder tussen de adventskalenders voor mannen?

Bekijk de adventskalender voor papa op Amazon*

Leave a Comment