Adventskalender voor koppels met douchespullen

Een adventskalender voor koppels… Wat is er nou leuker dan aftellen naar de kerstdagen met een adventskalender die bedoeld is voor zowel hem als haar? Met deze Accentra adventskalender kun je op een leuke manier aftellen naar Kerstmis. Kerst is tenslotte een feest waarbij mensen samen komen. Voor koppels is dit dan ook de perfecte adventskalender om naar die tijd toe te leven. Daarbij heeft deze kalender een leuk design.

Adventskalender voor koppels

Accentra heeft dit jaar een adventskalender op de markt gebracht voor koppels. Met een prachtig design is dit de perfecte adventskalender voor hem en haar. De adventskalender kan opengeklapt worden waarna de linkerkant bedoeld is voor mannen en de rechterkant voor vrouwen. Voor de mannen-kant is gekozen voor een wit design, terwijl voor de vrouwen-kant gekozen is voor zwart. Middenin zit een leuk hartje.

De adventskalender voor stellen is gevuld met verzorgingsproducten. Er zijn 24 cadeautjes verstopt in de adventskalender. Dat kan een product zijn voor in bad, voor handverzorging, douchespullen en zelfs accessoires. In de adventskalender vind je bijvoorbeeld badschuim, douchegel, bodylotion, shampoo, lippenbalsem en nog veel meer. Perfecte producten om jezelf goed te verzorgen, iets wat zeker in de winter super hard nodig is.

Adventskalender voor koppels kopen

Deze adventskalender voor koppels met producten voor hem en haar is te koop bij Amazon*. De Duitse variant van de webgigant verstuurt het product ook naar Nederland en België. Via onderstaande button vind je de prijs en kun je hem direct aanschaffen.

Bekijk de Accentra adventskalender op Amazon*

Leave a Comment