Cars 3 Adventskalender

Cars is razend populair onder de kinderen en daarom is deze adventskalender van Disney Pixar Cars 3 de ideale manier om af te tellen naar de feestdagen. In deze adventskalender van Cars 3 van Mattel kom je niet alleen autootjes tegen, maar ook leuke andere onderdelen.

Cars 3 Adventskalender

De Cars 3 Adventskalender is een leuk cadeau voor de echte Cars liefhebbers. Met deze adventskalender kunnen kinderen zich op een leuke manier voorbereiden op de kerstdagen. Achter ieder deurtje zit namelijk een leuk Cars presentje verstopt.

De items die je kunt vinden in de adventskalender zijn niet alleen maar autootjes. Naast de vijf metalen minivoertuigen zijn er namelijk ook onderdelen zoals pylonen, vlaggetjes en gereedschapskarren om zelf de verhalen uit de film na te spelen.

Cars 3 Adventskalender kopen

De Cars 3 Adventskalender is onder meer te koop in verschillende speelgoedwinkels. Ook hebben verschillende Kruidvat-vestigingen de kalender in hun assortiment gehad. Daarnaast is hij ook online te bestellen bij Bol.com. Op het moment van schrijven is hij daar te koop voor een bedrag van 14,95 euro.

Bekijk de Cars 3 Adventskalender op Bol.com

Leave a Comment