Roblox adventskalender

Roblox adventskalender kopen? Dit jaar is er voor het eerst een adventskalender van Roblox verschenen. Roblox is uiterst populair onder kinderen. Het online spel kan door gebruikers gebruikt worden om games op te programmeren. Tegelijkertijd kunnen andere gebruikers die spellen dan weer spelen. Dit jaar is er een prachtige Roblox adventskalender verschenen met een paar minifiguren uit de game. Ga jij voor de Roblox adventskalender?

Bekijk de Roblox adventskalender op bol.com*

Roblox adventskalender 2022

De kersttijd kan spannend zijn. Om de spanning in aanloop naar Kerstmis weg te nemen, is een Roblox adventskalender een leuke verrassing. Je start op 1 december met het openen van een vakje en haalt vanaf die dag iedere dag een verrassing tevoorschijn. Op kerstavond haal je uiteindelijk de laatste verrassing tevoorschijn uit de kalender. Maar wat mag je nou zoal verwachten van de Roblox adventskalender?

De Roblox adventskalender bestaat uit verschillende onderdelen. Om te beginnen kun je rekenen op zes minifiguren in de Roblox adventskalender. Daarnaast zijn er ook allemaal accessoires in de kalender terug te vinden. Denk daarbij aan een slee, snowboard en step. Daarnaast ook heel wat andere verrassingen waar je jouw figuren mee kunt uitrusten. Daarnaast zitten in alle adventskalender ook twee codes die ingewisseld kunnen worden voor items in Roblox. Deze adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar oud.

  • Roblox adventskalender van de populaire game
  • Gevuld met in ieder geval zes minifiguren en heel wat accessoires
  • Inclusief twee codes die ingewisseld kunnen worden voor items in Roblox

Roblox adventskalender kopen

Ken jij iemand die graag met de Roblox adventskalender af zou tellen naar de feestdagen? Bestel hem dan snel op bol.com*. Wees er wel snel bij, want wij verwachten dat deze kalender door de populariteit van Roblox snel raakt uitverkocht. Om de kalender naar Nederland te laten versturen worden wel wat verzendkosten gerekend.

Bekijk de Roblox adventskalender op bol.com*

Roblox adventskalender inhoud