Lyko adventskalender 2023

Ben jij op zoek naar de Lyko adventskalender 2023? Dan hebben we goed nieuws voor je! Dit jaar heeft By Lyko maar liefst vier adventskalenders op de markt gebracht. Deze zijn allen te bestellen op hun officiële website. Deze kalenders zijn gevuld met beautyproducten van hoge kwaliteit en maken niet alleen jou, maar ook je dierbaren enorm blij. Het is een ontzettend leuke manier om producten van het merk te proberen en je make-up tasje te vullen. Dit jaar kies je uit: Mind-Glown, 24K, 25 Days of Beau-you-ty of Man-datories. Voor welke By Lyko adventskalender 2023 ga jij?

Bekijk de Lyko adventskalenders*

Lyko 25 Days of Bea-you-ty Calendar

We trappen af met de By Lyko 25 Days of Bea-you-ty Calendar. De naam heeft ons al.In deze kalender draait het namelijk helemaal om jou! Lyko verrast je dan ook met maar liefst 25 beautyverrassingen met uitsluitend full-size verpakkingen! Deze adventskalender heeft een totale waarde van €239,- maar is verkrijgbaar voor €79,99. Het design van de kalender is kleurrijk, uitgevoerd in diagonale strepen met diverse roze en paarstinten.

 • Een van de weinige beauty adventskalenders met uitsluitend full-size verpakkingen
 • Nu te koop voor slechts 79,99 euro, terwijl de inhoud een waarde heeft van maar liefst 239 euro
 • Gevuld met make-up, haarverzorging, huidverzorging en spa

Bekijk deze Lyko adventskalender*

Lyko 25 days of bea-you-ty adventskalender
Lyko 25 days of bea-you-ty adventskalender

By Lyko Mind-Glown Calendar

De Mind-Glown adventskalender was vorig jaar binnen de kortste keren uitverkocht en dat is natuurlijk niet vreemd. Deze exclusieve adventskalender vol beauty verrassingen is nu te koop voor slechts 110 euro, terwijl de producten maar liefst 455 euro waard zijn. Het design is stijlvol in een diepe paarse kleur. Naast de 24 cadeautjes met make-up, huidverzorging, parfum en haarverzorging bevat deze kalender nóg een leuke twist. In een van de kalenders zit tenslotte een Golden Ticket verstopt waarmee je voor 500 euro kunt shoppen bij Lyko! Wees er echter snel bij, want op=op.

 • Deze exclusieve beauty adventskalender van Lyko is gevuld met make-up, huidverzorging, parfum en haarverzorging
 • Nu te koop voor slechts 110 euro, terwijl de waarde maar liefst 455 euro bedraagt
 • Maak kans op het Lyko Golden Ticket en ontvang zo een cadeaubon van maar liefst 500 euro

Bekijk deze Lyko adventskalender*

Mind Glown adventskalender Lyko
Mind Glown adventskalender Lyko

By Lyko 24K Christmas Calendar

Als je op zoek bent naar iets echt speciaals, dan is er de ‘By Lyko 24K Christmas Calendar’. Dit is by far de duurste adventskalender van Lyko dit jaar, maar daar krijg je ook wat voor terug. Deze kost 220 euro, maar heeft een verbazingwekkende totale waarde van meer dan 1.000 euro! Ook dit is een 24-daagse kalender met 24 luxe cadeautjes. Het design is uitgevoerd in een aantrekkelijke groene kleur. Let wel op: dit is de premium kalender van dit jaar en vorig jaar was deze binnen een uur uitverkocht!

 • De meest exclusieve beauty adventskalender van Lyko met een waarde van meer dan 1000 euro
 • Gevuld met 24 luxe verzorgingsproducten voor huid en haar en make-up
 • Deze zeer exclusieve adventskalender is ieder jaar binnen no time uitverkocht

Bekijk deze Lyko adventskalender*

Adventskalender Lyko 2023
Adventskalender Lyko 2023

By Lyko Man-datories Calendar

Naast de vrouwen adventskalenders heeft Lyko dit jaar ook een adventskalender voor mannen in zijn assortiment. Deze kalender biedt eigenlijk alles wat een man nodig heeft aan verzorging. Zo vind je groomingen producten, huidverzorging, haarverzorging, styling en heerlijke parfum. Naast bekende klassiekers is hij ook gevuld met nieuwkomers. Een leuke manier om nieuwe producten te proberen. Deze is te koop voor 89,99 euro met een totale waarde van 370 euro. De kalender heeft een stijlvol blauw design.

 • Een van de weinige beauty adventskalenders die volledig gericht is op mannen
 • Met producten voor grooming, huid, haar, styling en parfum
 • Nu te koop voor slechts 89,99 euro, terwijl de inhoud los maar liefst 370 euro kost.

Bekijk deze Lyko adventskalender*

Mannen adventskalender Lyko
Mannen adventskalender Lyko

Lyko adventskalender kopen?

Wil jij een By Lyko adventskalender voor 2023 kopen? Wees er dan snel bij, want deze kalenders zijn enorm populair en kunnen snel uitverkocht raken. Afgelopen jaren hebben we al gezien dat sommige exemplaren binnen 60 minuten zijn uitverkocht. Bestellen kan eenvoudig via de officiële website van By Lyko. Wie ga jij dit jaar blij maken met een By Lyko adventskalender 2023?

Bekijk de Lyko adventskalenders*

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!