Grinch adventskalender 2023

Aftellen naar Kerstmis met de Grinch adventskalender 2023? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit jaar hebben we verschillende Grinch adventskalenders gevonden en deze zijn natuurlijk perfect om mee af te tellen naar Kerstmis. Het leukste hierbij is dat er ook nog eens allerlei verschillende varianten te koop zijn. Zo zorg jij ervoor dat je altijd een exemplaar in huis haalt waar je ook nog eens wat aan hebt! Om je op weg te helpen vind je op deze pagina een overzicht van de leukste Grinch kalenders van dit jaar.

Bekijk de Grinch adventskalenders*

Kerst Grinch adventskalender 2023

De Grinch adventskalenders zijn speciale adventskalenders geïnspireerd op het personage de Grinch. Deze is bekend van het beroemde kerstverhaal “How the Grinch Stole Christmas!” van Dr. Seuss. Deze kalenders zijn gevuld met kleine cadeautjes, snoepjes of make-up met de Grinch in de hoofdrol. Zo word je in december overladen met verrassingen. Jij laat kerst niet van je afpakken!

De Grinch adventskalenders variëren in ontwerp en van inhoud, maar ze hebben meestal afbeeldingen van de Grinch en kerstthema’s om de feestvreugde te vergroten. Benieuwd naar de leukste van 2023? Je vindt ze hieronder!

Zet jouw eigen Grinch in elkaar!

Breng zelfs de meest humeurige Grinch in de kerststemming met de deze speciale ‘Grinch figuur adventskalender’. Deze prachtige collectible is een geweldige manier om aan de kerstvreugde te bouwen. Iets wat met de Grinch wel nodig kan zijn. Open vanaf 1 december elke dag een deurtje om een nieuw onderdeel van jouw eigen Grinch poppetje te ontdekken. Je bouwt namelijk je eigen figure. Hiervoor heb je geen lijm nodig; druk gewoon de stukken in elkaar en bouw en bewonder je verzamelobject.

Deze kalender is officiële The Grinch merchandise, zorgvuldig ontworpen en gecreëerd door Numskull Designs. Dit merk staat garant voor uitmuntende kwaliteit en aandacht voor detail. Het is een geweldige manier om de feestdagen te vieren voor Grinch-fans en verzamelaars, met een vrolijke en speelse twist.

Bekijk de Grinch adventskalender*

€79,99
2 nieuw vanaf €79,99
Laatste prijsupdate: 2 december 2023 1:55 am
Amazon.nl
Grinch figuur adventskalender
Grinch figuur adventskalender

Grinch speelgoed figuren Adventskalender

Heb je in plaats van 1 figure van je favoriete groene personage die je zelf moet bouwen liever meerdere figuurtjes? Ga dan voor deze speelgoed adventskalender van Grinch. Deze heeft namelijk een ontzettend leuke selectie aan speelgoedfiguren samengesteld. Hierin vind je in totaal 24 verschillende verrassingen. Het zijn allemaal poppetjes die te maken hebben met het verhaal van The Grinch. Deze is beschikbaar in twee verschillende designs. Een blauwe en een rode variant. Beide zijn te bestellen via Amazon*.

Bekijk de kalender*

Grinch speelgoed kalender

Laatste Amazon prijsupdate: 2 december 2023 1:55 am
Grinch speelgoed
Grinch speelgoed

Make-up van Grinch

Ook make-up liefhebbers kunnen dit jaar aftellen met de Grinch. In samenwerking met Revolution verscheen namelijk een speciale make-up adventskalender met de Grinch in de hoofdrol. Dit betekent overigens niet dat je zelf als Grinch door het leven moet. Nee, in plaats daarvan vind je op alle make-up items een link naar het groene monster terug. Zo straalt de Grinch op onder meer de lippenstift en nagellak uit deze kalender, maar vind je ook een spiegeltje terug in de vorm van zijn hoofd. Bestellen kan via bol.com*.

Bekijk de kalenders*

Grinch Make up adventskalender

Grinch houten hangende adventskalender

Geen zin in 24 kleine cadeautjes, maar wil je wel met de Grinch aftellen naar kerstmis? Dan is deze houten adventskalender ideaal voor jou! Dit bord is voorzien van een leuke afbeelding van The Grinch en de nummers 1 tot en met 25. Door iedere dag de beweegbare houten Grinch te verplaatsen, tel je langzaam af naar Eerste Kerstdag. Ook deze is in verschillende varianten beschikbaar.

Bekijk de kalenders*

Grinch Houten Aftelkalender

Laatste Amazon prijsupdate: 2 december 2023 1:55 am
Grinch houten kalender
Grinch houten kalender

The Grinch: Christmas Adventures – Nintendo Switch

Het is misschien niet helemaal een adventskalender, maar het is wel iets wat we je niet willen onthouden. Het gaat om de game ‘The Grinch: Christmas Adventures’ voor de Nintendo Switch. Als je met The Grinch in de kerstsfeer wilt komen, is dit een ontzettend leuke manier. Je start namelijk je eigen avontuur en werkt ernaar toe om de liefde voor kerst te vergroten.

Bekijk het spel*

The Grinch: Christmas Adventures - Nintendo Switch

Laatste Amazon prijsupdate: 2 december 2023 1:55 am
Grinch Switch
Grinch Switch

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!