Frozen II adventskalender met Anna en Elsa

De Frozen II adventskalender met Anna en Elsa is een feit. Sinds Frozen in 2013 werd gelanceerd kunnen veel kinderen (en stiekem ook volwassenen) de liedjes ‘Let It Go’ en ‘Do You Want to Build a Snowman’ vlekkeloos meezingen. Vanaf 20 november 2019 was het vervolg op de uiterst populaire film in de bioscoop te zien. Om dat te vieren heeft Craze alvast een adventskalender met Anne en Elsa gelanceerd. Het merk is bekend van meer adventskalenders, waaronder ééntje met slijm. De Frozen II adventskalender bestel je via Amazon*.

Frozen II adventskalender

Veel kinderen zijn dol op Frozen. De eerste film deed het uitstekend in de bioscoop en de liedjes uit de film werden al snel ware meezingers met Let It Go als hoogtepunt. Nu keren Elsa, Anna, Olaf, Kristoff en Sven terug voor een gloednieuw deel. De film verscheen vorig jaar in de bioscoop en inmiddels zijn verschillende adventskalenders een feit. Welk kind laat jij op magische wijze aftellen naar de feestdagen?

Deze Frozen adventskalender is vooral geschikt voor meisjes. Naast dat je een grote sleutelhanger van Elsa en Anna tegenkomt in de Disney adventskalender zitten er namelijk ook artikelen in die vooral gericht zijn op meisjes. Denk aan haarclipjes en andere haaraccessoires. Verder vind je in de adventskalender ook sieraden zoals een ring, schoolspullen zoals potloden, puntenslijper, liniaal en zelfs een gum die lijkt op een lipstick. Ook zit er een stoere armband in de adventskalender verstopt. 24 leuke cadeautjes om mee af te tellen naar Kerstmis.

Frozen 2 adventskalender kopen

De nieuwe Frozen 2 adventskalender van Craze kun je nu al in huis halen. De kalender wordt verkocht bij de Duitse versie van Amazon* dat hem tegen een kleine vergoeding opstuurt naar Nederland. Wie de kalender vandaag nog bestelt, heeft hem ruimschoots voor 1 december binnen. Welk prinsesje laat jij aftellen naar Kerstmis met de Frozen II adventskalender? Ook bij bol.com* vind je inmiddels een Frozen II adventskalender.

Bekijk de Frozen II adventskalender op Amazon*

Inhoud Frozen II adventskalender

Frozen II adventskalender inhoud

Leave a Comment