Frozen adventskalender 2023

Dit jaar tel je af naar Kerstmis met de Frozen adventskalender 2023. Deze adventskalenders zijn gebaseerd op de Amerikaanse animatiefilm die in 2013 voor het eerst verscheen bij Walt Disney. Sinds Frozen werd gelanceerd kunnen veel kinderen (en stiekem ook volwassenen) de liedjes ‘Let It Go’ en ‘Do You Want to Build a Snowman’ vlekkeloos meezingen. In deze kalenders staat alles centraal van de twee prinsessen Elsa en Anna. Daarnaast nemen ze ons mee naar het koninkrijk Arendelle.

In de aftelkalenders kom je doorgaans ook de vrienden van Anna en Elsa tegen. Zo maken onder meer Kristoff, Olaf en Sven hun opwachting. In dit artikel nemen we je mee naar een compleet overzicht van de allerleukste Frozen adventskalenders van 2023.

Wat is een Frozen adventskalender?

Een Frozen adventskalender is gemaakt om mee af te tellen naar Kerstmis. Vaak bestaat zo’n aftelkalender uit een grote doos met een design van Frozen erop. Daarnaast vind je op zo’n doos 24 vakjes terug. Het is de bedoeling dat je op 1 december het eerste vakje opent, waarna je die handeling herhaalt tot en met kerstavond. Iedere dag haal je een nieuwe Frozen-verrassing tevoorschijn.

De allerleukste op een rijtje

Frozen is nog altijd enorm populair. Ook voor fans van adventskalenders kun je dit jaar volop terecht bij Disney en in het speciaal Frozen. Maar wat zijn nou de allerleukste van dit jaar? Hieronder vind je onze top 5.

1. Six Frozen sieraden adventskalender

Six Frozen sieraden adventskalender
Six Frozen sieraden adventskalender

Met deze exclusieve Six Frozen sieraden adventskalender telt jouw prinses in stijl af naar de feestdagen. Deze kalender bevat voor iedere dag in december tot en met kerstavond een nieuw sieraad. Extra leuk is dat deze sieraden verstopt zitten in een soort draagtas met daarop 24 vakjes. Op de voorkant schitteren Anna, Elsa en Olaf.

In de vakjes vind je prachtige sieraden die volledig in het teken staan van Frozen. Denk aan een ketting, een armband, haarspelden, oorbellen en andere leuke accessoires. Je bestelt deze adventskalender van Frozen bij Amazon*.

Laatste prijsupdate: 2 december 2023 12:01 pm
Amazon.nl

2. Aftellen met Frozen accessoires

Adventskalender Frozen
Adventskalender Frozen

Dit jaar kun je ook kiezen voor een speciale Frozen adventskalender gevuld met leuke accessoires die gebaseerd zijn op de tweede film uit een reeks. Denk aan een kam, een borstel, een armband, verschillende haarelastieken en een ketting. Op al deze items vind je Anna en Elsa terug.

Zij prijken ook op de voorkant van de doos samen met Olaf natuurlijk. De goedlachse sneeuwpop maakt er ook deze aftelkalender weer een feestje van. Bestellen van deze adventskalender van Frozen doe je via Amazon*.

€22,69
Laatste prijsupdate: 2 december 2023 12:01 pm
Amazon.nl

3. Frozen Make Up adventskalender

Frozen Make-Up
Frozen Make-Up

Jezelf omtoveren tot een ware prinses en in de voetsporen treden van Anna en Elsa? Daar kan deze Frozen adventskalender een handje bij helpen. Op de voorkant zie je niet alleen Elsa, Anna en Olaf, maar ook Sven en Kristoff.

In de vakjes zitten vervolgens allemaal make-up verrassingen verstopt die super leuk zijn voor meisjes die net kennismaken met make-up. In de kalender vind je naast een toilettas van Frozen ook nagellak, een palet, lippenstift, lipgloss en oogschaduw. Bestellen kan via Amazon*.

€32,00
Laatste prijsupdate: 2 december 2023 12:01 pm
Amazon.nl

4. Knutsel met Olaf, Anna en Elsa

Knutselen met Frozen
Knutselen met Frozen

Frozen adventskalenders doen het uitstekend onder kinderen en vooral deze die volledig gevuld is met knutselspulletjes is een groot succes. Houdt jouw kind ervan om creatief bezig te zijn? Dan zal hij of zij ongetwijfeld blij worden van deze aftelkalender. Het design is weliswaar vrij saai, maar uiteindelijk gaat het om de inhoud.

Op alle items in de kalnder vind je Frozen terug. Zo zijn er bijvoorbeeld zes mini stempels waarmee je jouw favoriete Frozen-karakters op papier stempelt. Andere leuke producten in de kalender zijn puzzels, sleutelhangers, plakband, potlood, washi-tape en nog veel meer. Bestellen kan via Amazon*.

€7,99
€11,99
3 nieuw vanaf €7,99
Laatste prijsupdate: 2 december 2023 12:01 pm
Amazon.de

5. Craze adventskalender Frozen

Craze Frozen adventskalender
Craze Frozen adventskalender

De Craze speelgoed adventskalender biedt alles waar het hart van een Frozen-fan sneller van gaat kloppen. De voorkant van de doos toont Anna en Elsa met verschillende sneeuwvlokken, maar het feest begint echt zodra je gaat openen. Zo vind je bijvoorbeeld drie super leuke sleutelhangers terug. Een van Anna, een van Elsa en een van Olaf.

Met de andere items tover je jezelf op tot een ware ijskoningin. zo krijg je zelfs de lange paardenstaart van Elsa meegeleverd. Daarnaast zijn er potloden, linialen en sieraden. Je bestelt de Craze adventskalender via Amazon*.

€49,99
Laatste prijsupdate: 2 december 2023 12:01 pm
Amazon.de

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!