Dr. Hauschka adventskalender 2023

De Dr. Hauschka adventskalender 2023 is er weer eentje om naar uit te kijken. Ook dit jaar heeft het merk weer zijn best gedaan bij het samenstellen van dit verrassingspakket. Ze staan bekend om natuurlijke cosmetica voor de verzorging van het gezicht en het lichaam. Van Dr. Hauschka mag je dan ook een speciale beauty adventskalender verwachten.

Deze limited advent kalender is gevuld met 24 verschillende producten. Daarbij zitten onder meer de bestsellers van het merk. De adviesprijs voor deze kalender ligt op 59 euro, maar prijzen kunnen per aanbieder verschillen. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over de Dr. Hauschka adventskalender 2023 die beschikbaar is bij onder meer bol.com*, de Bijenkorf en Douglas*.

Bekijk de Dr. Hauschka kalender op bol.com*

Dr. Hauschka adventskalender 2023

Dr. Hauschka adventskalender 2023

Ben jij groot fan van de producten van Dr. Hauschka of wil je graag op een leuke manier kennismaken met de producten? Dan is een adventskalender een leuke manier. Deze gloednieuwe adventskalender komt slechts in gelimiteerde uitgave beschikbaar. De verwachting is dan ook dat het niet lang gaat duren tot de Dr. Hauschka adventskalender is uitverkocht.

Wil jij met deze kalender aftellen naar de feestdagen? Wacht dan niet te lang met bestellen. Als jij bijvoorbeeld wacht tot een aanbieding of actie zoals met Black Friday en Cyber Monday, kun je zomaar eens te laat zijn. Dat zou natuurlijk zonde zijn.

Adventskalender Dr. Hauschka
Adventskalender Dr. Hauschka

Design

Voor het design van de Dr. Hauschka adventskalender is dit jaar gekozen voor een donkerblauwe doos. Op de voorkant prijkt een roze kerstboom, waarmee de kalender meteen een blikvanger is. De cadeautjes zitten vervolgens individueel verpakt in losse doosjes. In totaal vind je 24 doosjes terug in de kalender.

Voor de kalender van dit jaar is namelijk gekozen voor verrassingen waarmee je in alle rust kunt aftellen naar de feestdagen. In ieder vakje vind je verzorgende producten voor gezicht en lichaam. Dit jaar kun je dan ook onder meer rekenen op verschillende gezichtsmaskers, verschillende crèmes en lotions.

Inhoud Dr. Hauschka adventskalender 2023

  • Hydraterend gezichtsmasker
  • Cleansing Milk
  • Dagcrème
  • Handcrème
  • Voetcrème
  • Lavendel bad
  • + nog 18 andere producten

Dr. Hauschka adventskalender 2022

Heb je de Dr. Hauschka adventskalender van 2022 nog op het oog? Slechts enkele retailers hebben deze nog in hun aanbod, en de voorraad raakt snel op. Wees er dus snel bij als je deze wilt hebben, want het is een mooie kans om Dr. Hauschka’s populaire huidverzorgingsproducten te proberen. Ook de adventskalender van 2022 bevat een zorgvuldig geselecteerde mix van 24 verzorgingsproducten, waaronder crèmes, lotions, maskers, en oliën.

Dr. Hauschka adventskalender 2022

Laatste Amazon prijsupdate: 26 september 2023 10:44 pm

Dr. Hauschka adventskalender kopen

Wil jij dit jaar met de Dr. Hauschka adventskalender 2023 aftellen naar de feestdagen? Bestel de kalender dan nu via bol.com*, de Bijenkorf en Douglas*. Wacht niet te lang, want wij verwachten dat deze beauty adventskalender snel uitverkocht is. Niet voor niets is dit een zeer exclusieve kalender die slechts in gelimiteerde uitgave verkocht wordt. Kies jij dit jaar voor de Dr. Hauschka adventskalender 2023?

Bekijk de Dr. Hauschka kalender op bol.com*

Dr. Hauschka adventskalender 2023

Leave a Comment