Alverde adventskalender 2023

De Alverde adventskalender 2023 zit gevuld met de beste natuurlijke cosmetica artikelen en beauty producten. Hartstikke leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Dit maakt hem ook perfect om jezelf eens even lekker te verwennen. Verzorging en uitstraling zijn voor veel mensen belangrijk. Zeker in de decembermaand wil je er op zijn best uitzien. Alverde maakt dit mogelijk voor je! Deze adventskalender zit namelijk gevuld met 24 kleine schattige verrassingen waarmee jij je beauty-koffertje weer vult. Lees snel verder als je benieuwd bent naar de Alverde adventskalender.

Bekijk de Alverde kalender bol.com*

Alverde adventskalender voor een mooie kerst

Dankzij de Alverde adventskalender wordt de kerstperiode nog leuker en mooier. Alleen al voor de uitstraling halen mensen hem in huis. De gezellige verpakking alleen zorgt er al voor dat je in de kerstsfeer komt. Het is een ware blikvanger.

Dit jaar haal je met deze Frohe Weihnachten kalender namelijk een soort koffertje in huis. Op het prachtige design van de kalender met onder meer kerstballen voor een winters raam zitten 24 vakjes verstopt. In die vakjes zitten de cadeautjes van deze beauty adventskalender verstopt.

DM adventskalender Alverde
DM adventskalender Alverde 2022

Wat zit er in de adventskalender Alverde?

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de inhoud. Deze is namelijk ook prachtig. Het pakket is voorzien van 24 vakjes met deurtjes. Achter ieder deurtje zit een nieuwe verrassing op je te wachten. Wat er precies in zit is nog een verrassing. Daar kun je achter komen door de DM Alverde adventskalender met kerst 2023 zelf te gaan openen.

Al kunnen we je wel alvast een tipje van de sluier geven om je te laten zien waarom je deze kalender niet wil missen. Zo zijn alle producten uit de kalender afkomstig van het eigen merk van DM. Tot de producten behoren onder meer shampoo, bodylotion, handcrème en gezichtsmaskers.

  • Zeer betaalbare Alvera adventskalender 2023 met verzorgingsproducten.
  • Met producten voor haar, lichaam en huid.
  • Alle producten zijn afkomstig van het eigen merk van DM.

DM Alverde adventskalender kopen

De DM Alverde adventskalender is oorspronkelijk uitgebracht in Duitsland. De kalender is dan ook volop te koop in vestigingen van de DM drogist. Wees er echter wel snel bij, want op=op. Kom jij op korte termijn niet meer in Duitsland? Dan hebben we ook goed nieuws voor je. Je bestelt deze aftelkalender namelijk ook eenvoudig online bij bol.com* en Amazon*. Daarbij krijg je hem ook nog eens gratis thuisbezorgd. Kies jij dit jaar voor de Alverde adventskalender 2023?

Bekijk de Alverde kalender bol.com*