Adventskalender badeendjes

Tel af naar Kerstmis met de adventskalender badeendjes. De schattige, gele eendjes zijn niet alleen enorm gezellig in bad, maar zijn ook een ware collectible. Hoe leuk is het dan ook dat je dit jaar kunt kiezen voor een badeendjes adventskalender.

Met deze speciale speelgoed adventskalender tel je elke dag tot kerstavond af met een ander schattig badeendje. De één draagt een muts, de ander is vermomd als sneeuwpop en we zien zelfs de kerstman voorbij komen. Laat jij jouw adventstijd opleuken door schattige badeendjes? Bestel dan snel jouw favoriet via Amazon* of bol.com*.

Bekijk het aanbod op Amazon*

Bekijk het aanbod op bol.com*

Adventskalender met badeendjes

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:02 pm

Wat is een adventskalender voor badeendjes?

Een adventskalender voor badeendjes is een speciale adventskalender die bestaat uit 24 kleine badeendjes, elk verpakt in een apart vakje. Je opent elke dag een nieuw vakje tot aan kerstavond en ontdekt welk badeendje er die dag tevoorschijn komt. Het zijn schattige kleine badeendjes die je badtijd gezelliger maken. Heb je geen bad? Dan kun je de eendjes natuurlijk ook leuk als decoratie gebruiken. Want zeg nou eerlijk, wie wordt er niet blij van felgekleurde badeendjes?

Waarom zou je een adventskalender voor badeendjes kopen?

Een adventskalender voor badeendjes is een leuke manier om af te tellen tot Kerstmis. Iedere dag staat er een nieuwe verrassing voor je klaar. De laatste jaren hebben we gemerkt dat deze badeendjes adventskalender het uitstekend doen als adventskalender voor kinderen en als cadeau voor volwassenen die badeendjes sparen. Het is een origineel cadeau dat perfect past bij de aanloop naar de feestdagen.

Welke soorten adventskalenders voor badeendjes zijn er?

Momenteel verschijnen er steeds meer adventskalenders voor badeendjes op de markt. Ideaal aan deze aftelkalenders voor Kerstmis is dat ze uiterst betaalbaar zijn. Maar welke varianten mag je zoal verwachten? Onder de aftelkalenders vind je varianten met alleen maar gele badeendjes, maar ook kalenders met badeendjes in verschillende kleuren en vormen.

Zo vonden we onder meer een kalender dat zich richt op het kerstthema. Daarin vind je dan ook een kerstman-badeendje, een badeendje verkleed als sneeuwpop en eentje met een rendiergewei. Ook zijn er adventskalenders met badeendjes in andere thema’s, zoals zeemeermin-badeendjes of piraten-badeendjes. Daarmee is er voor ieder wat wils.

Waar kan je een adventskalender met badeendjes kopen?

Adventskalender met badeendjes zijn we tot op heden nog niet in de fysieke winkels tegengekomen, maar niet getreurd. Een adventskalender badeendjes kun je eenvoudig online kopen. Wacht echter niet te lang met bestellen, want je wil hem natuurlijk wel in huis hebben voor de start van de adventsperiode. Bestellen kan via Amazon* of bol.com*.

Bekijk het aanbod op Amazon*

Bekijk het aanbod op bol.com*

Adventskalender met badeendjes

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:02 pm