Accentra adventskalender 2023

De Accentra adventskalender 2023 is er voor het hele gezin. Het merk heeft namelijk voor iedereen een leuke kerstkalender met verzorgingsproducten geselecteerd. De weken voor Kerstmis zijn voor veel mensen al de mooiste van het jaar. Met Accentra wordt deze periode nog mooier. Open elke dag een deurtje met daarop het bijbehorende nummer van de dag. Zo geniet je volop van de magie van de adventstijd met je nieuwe beautyproducten. De Accentra adventskalender is er voor iedereen!

Bekijk de adventskalenders op Douglas*

Bekijk de adventskalenders op bol.com*

Bekijk de adventskalenders op Amazon*

Accentra adventskalender voor het hele gezin

Met de Accentra adventskalender is voor iedereen in het gezin een perfect cadeau in huis te halen. Hiervoor heeft het merk verschillende geschenksets met verzorgingsproducten samengesteld. Deze zitten achter deurtjes verstopt in de vorm van prachtige beauty adventskalenders. 

Deze worden onderverdeeld in:

  • Voor vrouwen
  • Voor mannen
  • Voor koppels
  • Voor meisjes
  • Voor jongens

Vrouwen

In de collectie van Accentra vind je dit jaar verschillende beauty adventskalenders voor vrouwen. Afhankelijk van de aftelkalender die je kiest zijn deze gevuld met make-up of badproducten. Tot de items in de make up adventskalenders behoren onder meer lippenstift, nagellak en oogschaduw. Hieronder een overzicht van de Accentra adventskalenders voor vrouwen. Je bestelt deze adventskalenders via bol.com*, Amazon* en Douglas*.

Mannen

In de categorie adventskalender voor mannen zijn er ook volop opties van Accentra. deze zijn gevuld met alles wat een man nodig heeft om zichzelf te verzorgen. Daarbij onder meer verzorgingsproducten zoals badzout, after shave lotion en zeep. Daarnaast ook accessoires zoals een scheermes, kam en flessenopener. Die laatste is natuurlijk ook weer handig voor je bier adventskalender. Hieronder een overzicht van de Accentra mannen adventskalenders.

Koppels

Aftellen naar Kerstmis is wat ons betreft pas écht leuk als je het samen kunt doen. Gelukkig zijn daar ook kerstkalenders voor. Ook Accentra heeft een adventskalender voor koppels. Hierin zitten twaalf cadeautjes verstopt voor mannen en twaalf cadeautjes voor vrouwen. Het gaat om zowel verzorgingsproducten als handige accessoires. Hieronder onze favorieten.

Meisjes

Meisjes kunnen ook leuke adventskalenders scoren bij Accentra. Het leuke hieraan is dat ze vaak een heel schattig design hebben. Geef nou toe, wie wordt hier niet verliefd op? Deze kalender bevat schattige make-up verrassingen, accessoires en andere leuke beautyverrassingen. Daarbij zijn ze ook nog eens uiterst betaalbaar.

Jongens

Tot slot zijn er ook leuke keuzes voor jongens. Onze favoriet is die met dino’s erop. Het thema van de dino’s loopt binnen in de adventskalender helemaal door. Ook vind je ze terug op de badproducten waarmee deze aftelkalender gevuld is. Tot de inhoud behoren dan ook bruisballen, bad confetti, shower gel, bad parels en nog veel meer leuks.